LA CANTERA GRANA EN PLENA FORMA: ÀMPLIA REPRESENTACIÓ A LES FASES FINALS DE CATALUNYA
Hits

Els equips de formació comencen aquest cap de setmana les Fases Finals dels Campionats de Catalunya. En una setmana on els transcendentals partits del equips Sèniors centren el focus d’atenció, no podem oblidar que alguns dels equips de formació del CESN inicien aquesta setmana la participació a les Fases Finals dels Campionats de Catalunya.  A hores d’ara, hi ha sis equips del club que després del bon paper realitzat a les respectives lligues ja tenen assegurat el bitllet per les fases finals.

  • Sots-21 Masculí
  • Júnior Femení 1
  • Júnior Masculí 1
  • Júnior Masculí 2
  • Pre-Infantil Femení
  • Mini Masculí Grana

A tots ells podrien afegir-se ben aviat el Cadet Femení i el Cadet 3 Masculí que esperem pugui segellar la classificació en els propers partits.

De tots els equips classificats serà el Júnior 2 Masculí el que obrirà el foc, amb una eliminatòria a doble partit davant el CEB Sant Jordi de Rubí. L’equip que entrenen l’Albert Muñoz i l’Albert Gil es va proclamar campió del seu grup de Nivell A, fet que li garanteix tenir factor camp a favor en totes les eliminatòries fins arribar a la hipotètica Final a Quatre del Campionat de Barcelona. Posteriorment, en una nova Final a Quatre, el campió d’aquesta final de Barcelona s’enfrontaria als campions territorials de Girona, Lleida i Tarragona.

L’altre equip que també inici la Fase Final aquest cap de setmana és el Júnior 1 Femení que entrenen el Cesc Cabeza i el David Garrido que, igual que els nois, també es va proclamar campiones del seu grup de lliga, en aquest cas de categoria Interterritorial. En el cas de les noies, el format de la fase final és diferent al dels nois, ja que primer hauran de superar una mena de Top 16 (quatre grups de quatre equips) abans d’arribar a una eliminatòria a doble partit que conduiria a la Final a Quatre. Per tant, l’equip té un llarg camí per davant que afronta amb l’il·lusió d’arribar el més lluny possible. El primer partit serà aquest dissabte tarda a la pista del CB Granollers.

  

 

Per acabar amb el trident d’equips júniors classificats per fases, cal mencionar al Júnior 1 Masculí entrenat pel Sergi Sànchez que també va finalitzar en primera posició en el seu grup de interterritorial quan encara queda una jornada per disputar. Per aquest motiu, l’equip no començarà la Fase Final fins la setmana vinent, en una eliminatòria a doble partit davant un rival que es decidirà en aquesta darrera jornada de lliga. Si superen aquesta eliminatòria, l’equip tindria també una Final a Quatre.

En una situació semblant es troba el Sots-21 Masculí, un habitual del club a les fases finals en els darrers anys,  que entrenats per quan encara queda una jornada per acabar la lliga regular sota la batuta de l’Oriol Domínguez. L’equip ja té garantida la segona plaça del grup que se les veurà la setmana vinent amb el primer classificat de l’altre grup (encara per decidir) però amb el factor camp en contra. En cas de superar l’eliminatòria, l’equip també afrontaria una Final a Quatre.

  

 

Finalment, el cap de setmana del 28 de maig, arribarà el torn del Pre-Infantil Femení, el Cadet Femení i el Mini Masculí Grana, que han obtingut la classificació jornades abans de l’inici de les fases. En el cas dels dos equips femenins, ambdós dirigits per la Mireia Capdevila amb l’ajut de la Luli Germà (preinfantil) i l’Albert Llonch (cadet), la situació és ben diferent ja que mentre les Pre-Infantils tenen garantida la primera posició de grup que donaria lloc a uns creuaments més favorables, les Cadets es juguen aquest divendres la primera posició en un important partir a la pista de Joventut Les Corts. A les jugadores grana els hi resten tres partits per acabar la Fase Regular, i amb una sola victòria més (o una derrota dels seus perseguidors) es garantirien la seva presència a les Fases Finals. Per la seva part, el Mini Masculí Grana de Carles Pelàez i Gerard Escudero posarà fi a la seva gran temporada i evolució amb la participació a les sempre intenses fases de Minibàsquet també el cap de setmana del 28 de maig.

La cirereta del pastís la podria posar el Cadet 3 Masculí si obté la classificació directe per la Final a Quatre de la difícil lliga de Cadet Preferent de 1r any. Actualment l’equip ocupa la segona posició de grup amb una victòria d’avantatge sobre el quart classificat, el CB Granollers, que precisament és el rival que ens visita aquest proper dissabte al Pavelló de Sant Nicolau.

Així doncs, amb sis equips ja classificats i dos d’ells a les portes, el CESN tornaria a tenir un cop més una àmplia representació a les fases finals dels campionats de Catalunya. No obstant, més enllà dels resultats i del QUÈ poden aconseguir els equips, ens quedem amb el COM tots els equips del club entrenen cada dia i disputen partits el cap de setmana fent servir les respectives competicions com a espais de millora per al desenvolupament de cada jugador/a.

Enhorabona a tots i totes per la temporada i molta sort!

1,2,3... LAU!

  

 

Comparteix aquest article