VICTÒRIA DEL SÈNIOR A FEMENÍ EN EL 1º PARTIT DE L'ELIMINATÒRIA DE PERMANÈNCIA A COPA CATALUNYA
Hits

El primer període del partit va ser favorable a les del maresme, portaven el ritme del partit i el Sant Nicolau es mostrava molt vulnerable en defensa. Així doncs, l’Arenys dominava en el marcador al final del primer quart (14-11 min. 10). Però mica en mica, les grana, s’anaven assentant en defensa, es feien més sòlides i aconseguien que la pilota no arribes tant fàcilment a les jugadores interiors del Arenys, on la seva jugadora montenegrina es mostrava infal·lible (41 de valoració).

Per altra banda, els atacs del Sant Nicolau eren fluids, amb domini dins de la pintura i amb bona circulació de pilota, que permetia tirs alliberats. El resultat d’aquesta bona feina es veia reflectit en el marcador a la mitja part (27-30).

A la represa el partit s’ha travat completament, les defenses s’han imposat als atacs. El partit ha entrat en una fase de nervis, precipitacions i moltes imprecisions per part dels dos equips. Al final del quart el marcador mostrava un raquític 33-37, però encara favorable per les nostres.

El darrer període, les sabadellenques han sortit molt inspirades i amb un parcial de 2-7 aconseguien ampliar l’avantatge (35-44 min. 36). Les verdes, han reaccionat i s’han apropat en el marcador 40-44, però un demolidor parcial del Sant Nicolau de 0-7 ha acabat trencant el partit (40-51 min. 39). Les col·legials han aguantat la pressió del darrer minuts i no han fallat des de la línia de tirs lliures, fent impossible la remuntada de les locals (48-57 final).

No volem acabar la crònica sense agrair el suport de la “Grada Jove Lau” que s’ha desplaçat fins Arenys en aquest vital compromís del Sènior Femení.

El proper diumenge a les 17:45, es jugarà a Sant Nicolau el segon partit d’aquest play-out, on en cas d’aconseguir la victòria s’ aconseguiria la permanència a Copa Catalunya.

  

 

Comparteix aquest article