CADET FEMENÍ: CESN 78 - BC MARTORELL 36 - 08-05-16
Hits

Doble jornada per les Cadets Femenines que certifiquen matemàticament la seva presència a les Fases Finals després de la victòria de diumenge. 

Divendres a la tarda, les cadets disputaven en partit ajornat, davant el Joventut les Corts, el que va ser el partit més difícil de l'any. Tot i que el varen tenir més o menys controlat durant gairebé 35 minuts, amb empat al marcador o intercanvi de petits avantatges per part dels dos equips, al final les de Sabadell acabaven cedint i perdien 64-48 en un resultat més contundent del que es mereixien. Uns últims minuts on van tenir un baix encert i les locals, en canvi, cada cop més animades anotaven fàcilment les va sentenciar. D'aquesta manera, perdien tota opció per aconseguir la primera plaça de grup, però encara quedava el partit de diumenge.

Diumenge al matí a Sant Nicolau, amb les energies renovades, rebien al BC Martorell. Partit on les grana varen ser superiors de principi a fi. Varen fer un treball molt bo i molt seriós en molts dels aspectes del joc, treballant algunes situacions que es volien polir o millorar. Resultat final de 78-36 i plaça per les fases finals assegurada a falta d'1 partit per acabar la lliga regular. El proper dissabte visiten al Barça CBS a Sant Feliu de Llobregat. Seguim! 

 

RESULTAT: 78-36

 

 

Comparteix aquest article