CADET MASCULÍ: SAGRADA FAMÍLIA CLAROR "A" 62 - CESN "1" 70 - 14-05-16
Hits

Amb aquesta treballada victòria finalitza la lliga el Cadet Masculí Masià. El partit va començar amb un primer quart igualat.

Després l’equip local va agafar una molt bona ratxa en el tir exterior que va permetre que marxés al marcador per 16 punts. Llavors amb una tasca defensiva intensa i amb accions de contraatac i transició el  conjunt sabadellenc va anar reduint la diferència fins a avançar-se als darrers minuts. L’encert als tirs lliures i les bones decisions col·lectives van permetre la victòria.

La temporada del cadet LAU va començar amb la primera fase classificatòria a nivell A amb una molt bona ratxa de 9 victòries i només 1 derrota, que va esdevenir el passaport per la segona fase a interterritorial. Va costar la primera volta a la nova lliga  amb un balanç de  2 guanyats  i 5 partits perduts. Arribada ja la segona volta i amb l’equip més concentrat a les noves exigències del nivell vam poder concloure la temporada amb 5-2 a favor. També va ajudar en gran mesura la participació al torneig de Blanes.

El grup de jugadors ha fet una millora important en quant a tècnica i tàctica individual i col·lectiva al llarg de la temporada 15-16.

 

RESULTAT: 62-70

 

Comparteix aquest article