Un total de 10 equips del Club Esportiu Sant Nicolau es van desplaçar arreu del territori per participar de 7 Tornejos durant aquesta Setmana Santa. Les expedicions grana van viatjar fins a Cambrils, Blanes, Lloret de Mar, Salou, Tenerife, Eivissa i Saragossa per competir en tornejos de prestigi i renom, portant el nom del #LAUBasketball amb orgull i passió.

 

XVII TORNEIG INTERNACIONAL TGN BÀSQUET (CAMBRILS - del 8 al 13 d'abril)

VALORACIÓ JOAN MALONGA (MINI MASCULÍ GRANA): El Mini Masculí Grana surt molt reforçat del Torneig de Cambrils. A part dels partits, hem fet connexions que no he vist mai en altre equip, ens hem recolzat en els moments difícils i hem celebrat els moments bons com mai. Aquest torneig ens ha servit perquè alguns jugadors de l'equip comencin a agafar responsabilitats de cara al que queda de temporada. El Mini finalment va quedar campió del torneig a una final que no oblidarem mai.

VALORACIÓ SERGI TORRES (MINI FEMENÍ GRANA): El Mini Femení Grana valora amb aprenentatges aquest primer torneig participat per elles. Hem pogut aprendre d’alguns equips superiors als nostres, que ens han fet jugar al nostre màxim i fer-nos conscients de les nostres carències. De ben segur que a partit d’ara donarem una millor versió de nosaltres mateixes que la que teníem abans del torneig.

VALORACIÓ POL SARDÓ (INFANTIL FEMENÍ): Primera i última experiència a Cambrils per les nostres Infantils, que va acabar amb bon gust de boca al guanyar un dels equips amfitrions i quedar terceres. A part de tota la competició, el més important és el vincle creat tant amb les més petites i altres jugadores d'altres clubs i sobretot per reforçar els ja existents i marxar del torneig veient que som més equip que abans.

 

 

XII TORNEIG DE BLANES (BLANES - del 10 al 13 d'abril)

VALORACIÓ MARC BUSQUETS (MINI MASCULÍ): Molt contents del Torneig que els nois del Mini Masculí hem fet a Blanes. Després de competir i conviure plegats i formant un gran grup, hem acabat obtenint finalment la 4a posició, molt meritòria. Remarcar el gran treball individual i d’equip de cada un dels minis que ha vingut a participar-hi. Gran experiència viscuda per tots.

 

 

V TORNEIG GLOBASKET (LLORET DE MAR - del 10 al 14 d'abril)

VALORACIÓ ALBERT GAMERO (JÚNIOR 2 MASCULÍ): Amb el Júnior 2 Masculí ens vam desplaçar fins a Lloret per assistir al Torneig Globasket. Hem viscut uns molt bons 5 dies junts, fent equip i gaudint tant dins com fora pista. Torneig que ens ha servit per poder seguir en dinàmica de cara a afrontar el final de la temporada i no fer cap aturada aquesta Setmana Santa. El finalitzem en 7ª posició amb un conjunt de partits molt competits. Satisfets de la experiència!.

 

 

XII TORNEIG MARE NOSTRUM BASKET COSTA DAURADA (SALOU/TARRAGONA/REUS - de l'11 al 13 d'abril)

VALORACIÓ PEP COSTA (PRE-MINI MASCULÍ): Primera experiència en un torneig de bàsquet per la majoria de jugadors del Pre-Mini Masculí que va participar al torneig de Salou recentment per setmana santa finalitzant en una meritòria 2a posició. Bones sensacions tan dins com fora de la pista que ens fan marxar a casa amb l'objectiu mes important complert, ens ho hem passat molt bé! De ben segur que vindran més i millors experiències en el futur.

VALORACIÓ ALBERT SERRANO (MINI FEMENÍ BLANC): Magnífica experiència viscuda per les petites grans jugadores grana amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes i finalitzant el torneig de MN Sport en 11ª posició, però destacant sobretot el gran creixement personal i de responsabilitat de cada jugadora del grup.

 

 

TORNEIG JÚNIOR INTERNACIONAL VILLA DE GRANADILLA (TENERIFE - de l'11 al 13 d'abril)

VALORACIÓ ANDREU CERVERA (JÚNIOR MASCULÍ): Retorn a Granadilla d'Abona (Tenerife) on el darrer cop vàrem ser campions (2019). Dos anys sense torneig degut a la pandèmia, però van mantenir la paraula i ens van tornar a convidar. Torneig de luxe i que esdevindrà com un dels millors d'Europa per organització i qualitat dels equips convidats. Una gran experiència per als nostre júniors del 2004 i 2005, que van acabar en sisena posició, fet intranscendent al perdre de poc amb el finalista Stella Azurra i arribar fins a la segona pròrroga contra una academia Alemanya amb uns físics fora del corrent. Esperem tornar en el futur amb equips LAU!

 

 

XXIII TORNEIG CB PUIG D'EN VALLS (SANT ANTONI DE PORTMANY / SANTA EULÀRIA DES RIU - EIVISSA - del 13 al 15 d'abril)

VALORACIÓ ALBERT SERRANO (JÚNIOR FEMENÍ): És difícil descriure en paraules l'experiència viscuda per les jugadores i Staff grana. Se'ns ha fet molt curta l'estada i en acabar ja estàvem preguntant on i quan podria ser el següent torneig. Una 1a posició assolida gràcies al treball diari d'aquestes dues temporades. Creixement important de responsabilitat dins i fora de la pista que ens fa sentir ple de goig.

 

 

XIV TORNEIG MHL SPORTS BASKET (SARAGOSSA - del 14 al 17 d'abril)

VALORACIÓ GERARD ESCUDERO (CADET 1 MASCULÍ): El Cadet Masculí 1 ha aprofitat els dies de Setmana Santa per gaudir del torneig Saragossa i seguir construïnt poc a poc. L’equip s’havia marcat com a objectiu competir tots els partits al màxim i compartir convivència amb els companys i staff. Un cop finalitzat el torneig podem dir que els dos objectius s’han assolit amb escreix i l’equip cada vegada és mes sòlid en els bàsics que el representen. Ara només ens falta l’últim sprint final per aconseguir tots els reptes que ens queden per endavant i per seguir millorant dia a dia. Aquest equip és increïble! En volem més!