Iniciàvem el “Campus Shooters Gonna Shoot” de Setmana Santa amb una idea molt clara, cada jugador té un tir diferent. El que marcaria la diferència serien els dos o tres detalls que les jugadores i jugadors s’emportarien a casa seva al finalitzar la setmana.

El primer dia vàrem rebre la visita de l’Elias, entrenador individual de jugadors i tecnificador que ens va ensenyar a generar tirs sobre bot.

El segon dia, amb la visita de la Marta i la Clàudia, jugadores del Copa Catalunya del Draft Gramenet, ens van compartir les seves rutines pre-partit i els exercicis que utilitzaven per millorar el seu tir.

Dimecres el Ricardo Baltà ens va compartir els secrets del tirador, tant a nivell mental com a nivell de lectures en situacions específiques

L’útim dia amb un grup reduït, vam treballar sobre els bàsics del tir i les lectures treballades els tres dies anteriors.

El balanç ha estat molt positiu i ja estem confeccionant el campus de l’Estiu. Molts participants ja ens van dir que voldrien repetir, afanyeu-vos a demanar informació i a apuntar-vos per que les inscripcions volaran!