Les activitats d'estiu organitzades pel Club Esportiu Sant Nicolau i la Fundació Sant Nicolau han arribat al seu punt final. Durant les cinc setmanes que han durant les activitats d'estiu han passat per les instal·lacions de l'escola un total de 271 nens i nenes, una xifra rècord respecte les anteriors edicions i que ens omple de satisfacció. Per tal que pugueu reviure totes les nostres activitats us deixem un resum, molts vídeos i les galeries fotogràfiques de les Activitats d'Estiu d'aquest Juliol 2016.

 

CASAL D'ESTIU

El Casal d'Estiu, adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys, ha comptat amb un total de 91 participants en total que s'ho han passat d'allò més bé amb les mini-sortides, les excursions dels dijous, cantant en anglès o amb els diferents tallers experimentals que els hi hem proposat. 

 

 

Pots visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL amb tot el recull d'activitats que van realitzar els nens i nenes del Casal d'Estiu. També pots consultar més vídeos entrant al nostre canal de youtube CESNTube

 

 

DANSA I TEATRE MUSICAL

Per la seva banda, les activitats de Dansa i Teatre Musical, han comptat amb un total de 63 inscrits que han pogut desenvolupar la seva creativitat i sensibilitat, mentre vivien a prop l'entusiasme de preparar una representació final cada divendres. Durant aquestes setmanes hem vist Matilda, Alicia al país de les meravelles, Moulin Rouge, El petit princep i La Sireneta, totes elles representades per únicament per nens i nenes d'entre 6 i 13 anys.

 

 

 

CAMPUS DE BÀSQUET

Finalment, el Campus de Bàsquet també ha experimentat un important creixement respecte altres edicions, amb un total de 117 participants que han entrenat de valent a la vegada que s'han divertit amb les competicions multiesportives o fent increïbles esmaixades amb cames elàstiques. També hem dut a terme les tradicionals Colònies de Bàsquet, en les quals 63 nens i nenes han gaudit d'una setmana plena d'activitats i emocions.  A més, enguany hem iniciat el projecte Beach&Basketball, un campus de tecnificació que combina entrenaments de bàsquet amb activitats lúdiques a la platja. La primera edició ha comptat amb la participació d'una trentena de jugadors i jugadores.

 

 

 

Pots visualitzar els VÍDEO-RESUM FINAL que van realitzar tots els participants de les Colònies de Bàsquet a La Conreria i del Beach & Basketball a Calafell. També pots consultar més vídeos entrant al nostre canal de youtube CESNTube

 

 

 

Acomiadem les Activitats d'Estiu 2016 amb la satisfacció de la feina ben feta però també amb una motxilla plena d'idees per preparar un estiu 2017 encara millor. 

Que passeu un molt bon estiu!