Ja tenim les vacances d’estiu a tocar, i creiem oportú fer balanç de les activitats d’estiu que s’han dut a terme durant aquest mes de juny i juliol. Primer de tot, hem de dir que podem presumir que s’han ofert fins a 7 modalitats diferents d’activitats, fet que ens diferencia de qualsevol altre oferta externa a nosaltres. Hem tingut Casal, CasalBasket, Dansa, Teatre, Colònies, Summer Workout i Campus de Bàsquet, realment un ventall d’opcions que han arribat a cobrir les expectatives dels nostres participants.

 

CASAL D'ESTIU

A nivell de Casal mencionar la recuperació de les sortides setmanals fora de les instal·lacions de l’Escola (Planetari, Museu de Ciència de Terrassa, Biblioteca Can Butjosa, Platja i Parc de Sant Pol de Mar). Aquest fet ja ha denotat que tornem aquella normalitat tan preuada. El mateix podem dir del Campus de Bàsquet ja que els dimecres es combinava una sortida matinal al Salting o al a Bassa. Tornant al Casal destacar la gran participació d’alumnes que hi ha hagut totes les setmanes, sempre ens hem mogut entre 80 alumnes, les setmanes inicials i 50 ja a les darreres setmanes. Són xifres de les quals podem estar tots molt orgullosos i satisfets ja que igualen números prepandèmics.

 

 

TEATRE MUSICAL

Si mirem l’apartat de Teatre cal dir que ha sigut any de rècord de participació. Hi havia setmanes de fins a 28 inscrits, fet insòlit que no havia succeït mai. Les actuacions dels divendres a les 12:00 han tornat a ser amb públic, on les famílies han pogut tornar a gaudir en directe de la representació dels seus fills/es a la sala d’audiovisuals. Un èxit d’assistència cada divendres ha demostrat que aquesta activitat ha vingut per quedar-se entre nosaltres.

 

 

DANSA

Sumat això, tenim les integrants també de Dansa, que un any més han format part de l’oferta d’activitats d’estiu. Les nostres protagonistes han pogut practicar i aprendre aspectes de la Dansa que han sabut aplicar setmana rere setmana a les instal·lacions de KMY STUDIO, tot un luxe haver pogut fer ús d’aquest espai.

 

 

CAMPUS DE BÀSQUET I CASALBASKET

Tant al CasalBasket com el Campus de Bàsquet no hem parat d’escoltar el soroll de la pilota botar i botar contra la nova pintura del nostre renovat pavelló. Des dels més menuts fins els que ja porten uns anys vinculats a aquest món del bàsquet han pogut millorar el seu joc individual i col·lectiu gràcies a uns molt bons entrenaments dirigits per grans formadors de la casa. Un gran esforç, que ha tingut una recompensa notable en les sensacions que s’han pogut viure i palpar a les pistes tan del pati com del pavelló.

 

 

SUMMER WORKOUT

Afegir finalment la presència del nostre Summer Workout  durant doue setmanes de juliol. En ells s’ha treballat específicament sobretot aspectes tècnics individualitzats. També és un format que poc a poc volem anar introduint a l’oferta d’activitats durant l’any lectiu, creiem que és una molt bona manera d’aprofundir en detalls que poder a nivell més col·lectiu costa més arribar-hi.

 

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Podeu consultar la Galeria de Fotografies d'aquestes Activitats d'Estiu entrant al següent enllaç:

 

 

COLÒNIES A LA CONRERIA

No podien faltar les Colònies a la Conreria. Un clàssic de cada estiu on aquest any em arribat a tenir 60 esportistes fent activitats sense parar durant 1 setmana sencera. El balanç i les sensacions que tenim d’aquesta activitat ens deixen amb ganes i ànims per seguir apostant per aquest format. 168 hores de bàsquet, convivència, piscina, jocs nocturns, multiesports, aprenentatges nous...  un cocktail que només hi ha una manera de poder-ho explicar i és anar-hi i viure-ho en persona.

 

 

 

VÍDEOS DE LES ACTIVITATS D'ESTIU

Dins del nostre apartat de Canals Multimèdia LAU, hi trobareu actualitzada la secció de Campus i Tecnificació, on podreu visualitzar diversos vídeos de les sessions que han realitzat els nostres participants a les Activitats d'Estiu. Així com també, dins la secció de MasterClass LAU hi trobareu diferents v'ideos de les sessions de Summer Workout. No us ho perdeu!

 

 

 

Acomiadem les Activitats d'Estiu desitjant un molt bon estiu a tothom de part de la #FamíliaLAU!