El passat dilluns 19 de juny, el Club Esportiu Sant Nicolau va tenir l'honor de ser rebut al saló de plens de l'Ajuntament de Sabadell, degut a la celebració enguany dels 40 anys de la nostra entitat. l'alcaldessa Marta Farrés, junt amb la regidora d'esports Montse González, van ser les encarregades de rebre la delegació grana, encapçalada pel nostre president Arnau Bonada, membres de la Junta, de l'Staff i jugadors/es del bàsquet base i sèniors del club.

Gran novetat i sorpresa exclusiva que vam poder gaudir durant el Sopar Social '23 del passat divendres 9 de Juny, ja que el grup de música sabadellenc Bandolers, van interpretat durant un concert en directe en primícia per a tota la #FamíliaLAU, l'Himne del CESN que han creat pels 40 anys del LAU, en una actuació que va ser molt especial i emotiva.

Un nou acte dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril, on la #FamíliaLAU es va reunir per gaudir d'una gran jornada de cinema a l'Imperial, amb la projecció de la pel·lícula AIR i el Vídeo-Documental "El millor lloc on he estat mai"

Ens complau informar-vos que el tercer event dels 40 anys tindrà lloc al Palau Blaugrana. Anirem a veure una jornada d’ACB entre Barça i Manresa el diumenge 12 de març a les 18:30. Un duel català ben emocionant pels nostres esportistes. Per tal de poder fer una correcta reserva de les entrades caldrà respondre un formulari.

Després del gran èxit del primer event dels 40 anys, us informem que el proper diumenge 26 de febrer donem el testimoni a un gran profesional del món de l'entrenament personal enfocat al bàsquet, parlem del Dario Naharro (Dario Coach). La seva figura és molt coneguda en el marc de les tecnificacions actuals aplicades al bàsquet. No tan sols dóna eines de millora als propis jugadors/es sinó que també proporciona recursos als propis pares/mares perquè puguin participar en aquest desenvolupament cap als seu fills/es.

El passat diumenge 29 de gener va tenir lloc el primer event amb motiu dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau. Aquest tret de sortida va ser inaugurat per Arnau Torelló, psicòleg esportiu molt reconegut en l'actualitat del món del bàsquet. En el clínic, “I Ara què li dic?”, l'Arnau va donar un seguit d'eines molt enfocades als pares/mares de com actuar davant possibles situacions de frustracions envers els seus fills/es.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau presentem el primer acte que tenim preparat en motiu de la celebració dels 40 anys de la nostra entitat, amb moltes activitats que tindran llocs durant tot aquest any 2023. L’acte serà un Clínic a càrrec d’Arnau Torelló, reconegut psicòleg esportiu vinculat a la Penya des de fa molts anys, que ens exposarà la xerrada amb el títol de "I ARA QUÈ LI DIC?" Serà el diumenge 29 de gener a l'Escola Sant Nicolau a les 12:00h.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau ja hem iniciat un esperadíssim 2023. Any on commemorem els 40 anys de la nostra fundació com a entitat esportiva i on anirem presentant diverses activitats per celebrar-ho. El CE Sant Nicolau ha tingut equips de diferents disciplines durant tot aquest període, però com ja sabeu, el nostre esport mare és i ha estat el Bàsquet.