Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2023-2024 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

  • El Sènior A Femení, Júnior 1 Femení i l'Infantil 1 Masculi seran els primers en trepitjar la pista, ja que iniciaran els entrenaments el 21 d'agost.
  • La resta dels Equips de Cistella Gran (Pre-Infantil fins a Sènior) començaran paulatinament a partir de la setmana del 28 d'agost. Les convocatòries amb el dia i l'hora d'inici de cada equip les farà l'entrenador/a corresponent de cada grup.
  • Els Equips de Base de Cistella Petita (Pre-Minis i Minis) començaran els entrenaments coincidint amb el darrer dia de Festa Major de Sabadell, dilluns 4 de setembre. Els horaris d’entrenament "oficials" començaran a aplicar-se el dijous 7 de setembre, amb el curs escolar ja en marxa. Igualment els diferents entrenadors/es passaran comunicat per fer les respectives convocatòries.

Stages LAU: Durant aquesta Pre-Temporada, diversos equips del CESN realitzaran Stage arreu del territori, en el que serà una molt bona manera d’iniciar vincles i vivències amb els companys d’equip que ajudarà a cohesionar la seva estructura. Les dates, els llocs i els equips són:

  • Del 25 al 27 d'agost a Canyelles: Cadet 1er Any Masculí i Femení, Cadet 2 Masculí i Infantil 1 Masculí
  • Del 8 al 10 de setembre a Canyelles: Infantil 2 i 3 Masculí, Pre-Infantil Masculí, Júnior 1, 2 i 3 Femení i Cadet 1 Femení
  • Del 16 al 18 de setembre a l'Hospitalet de l'Infant: Infantil 1 i 2 Femení

 

Finalment, recordar-vos que estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte mitjançant el correu electrònic del club: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us informem que aquests horaris estan subjectes a possibles canvis. Si es dongués aquest cas, es comunicarà ràpidament als equips que puguin veure afectats els seus dies i/o hores d'entrenament.

 

entrenamentsmasculins1516

 

Punxa en el següent enllaç per descarregar els horaris en format PDF: