Aquest Nadal hem tingut de nou una oferta triple a les Activitats de Nadal LAU Camp, que constaven del Campus de Nadal, del Casal de Nadal i la segona edició del Workouts 100%. Hem pogut gaudir de l’esport i del bàsquet al màxim! Els més petits han tingut un Casal totalment màgic i al Campus i als Workouts hem viscut jornades de tecnificació i competició de gran nivell.

 

CAMPUS BÀSQUET

Començaven les vacances escolars i ja sabíem que això vol dir sinònim de Campus de Nadal a Sant Nicolau, i aquesta edició teníem tres torns en el nostre campus. Durant aquests tres torns hem estat treballant d'una manera diferent, tractàvem el mateix tema a treballar indiferentment de la diferència d'edat dels integrants del campus, lògicament amb un nivell d'exigència diferent per cada edat. Acte seguit agafàvem forces per poder fer les competicions, on cal dir que va haver-hi molt bon nivell, tot i que les fases finals les jugàvem totes el divendres i així teníem un dia més competitiu, ja que no estàvem en temporada de partits.

Els torns sempre acabaven amb el nostre regal de Nadal de part del club que aquest any va ser una ampolla tèrmica personalitzada. Per últim agrair la visita de la Mireia Capdevila, que va passar pel nostre Campus a saludar, rebre preguntes i a jugar amb nosaltres, moltes gràcies Mireia!

 

 

WORKOUTS 100%

En aquesta segona edició Workouts hem tingut el privilegi d'estar dirigits per en Marc Solanes, Tècnic contrastat en categories FEB i desenvolupament de talent.
Després de finalitzar totes les sessions, en Marc ens ha destacat la millora que han obtingut els jugadors en detalls tècnics i tàctics que habitualment no hi ha temps de treballar en entrenaments de grup. Tots els participants han treballat amb molta concentració i qualitat.

A totes les sessions de Workouts, també hem tingut el complement del treball físic fet per el nostre preparador l'Oriol Blanco.

 

 

CASAL DE NADAL

Aquest nadal ha tingut lloc el tradicional Casal LAU, un casal on des de P3 a 1r de Primària hem compartit un mateix espai de joc, aprenentatge i diversió. Hem pogut fer tot tipus d'activitats, des de tallers, joc dirigits i tot de moments de jocs cooperatius i lliures. Destaquem que vam poder la carta als Reis Mags, que vam anar a entregar a l'Ambaixador. Juntament amb la sortida a l'Ambaixador, vam visitar el centre de Sabadell, el Mercat Central i vam gaudir de l'espectacle animat de Nadal.
En resum, han estat 10 dies molt divertits, on en comunitat hem gaudit de diferents moments que ens emportem amb nosaltres. La #FamíliaLAU no s'atura!

 

 

Una molt bona experiència nadalenca per tots els participants de les 3 modalitats del LAU CAMP NADAL 2022-2023!

Pots visualitzar la GALERIA MULTIMÈDIA del LAU Camp Nadal 22-23 punxant al següent ENLLAÇ.

Som-hi LAU!