Al Club Esportiu Sant Nicolau ja estem preprarant la propera temporada 2019-2020 que com sempre, la esperem molt il·lusionant i amb molts objectius i reptes per aconseguir. Si t'agradaria formar part d'algun dels nostres equips, masculins o femenins en qualsevol categoria, només has de contactar-nos i venir a entrenar un dia amb nosaltres!

L'equip d'Iniciació Esportiva del CE Sant Nicolau va protagonitzar una trobada de clubs el passat dissabte 1 de juny al pavelló del CB Castellar. En la línia de les últimes trobades, van realitzar varis partits de bàsquet amb altres equips que van participar, com ara el Canovelles, i el propi Castellar.

Cal Boig presenta el proper divendres 14 de juny a les 21h al pati de l'Escola Sant Nicolau el tradicional Sopar Social de final de temporada del Club Esportiu Sant Nicolau. És el dia en el qual tota la família LAU ens reunim en un ambient festiu i distès per acomiadar la temporada que s'acosta a la fi en un magnífic sopar de germanor.

L’estiu ja és aquí i un any més us volem oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i obertes tant als nens i joves de Sant Nicolau com als de tota la ciutat i rodalia. Comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tots els nens i nenes que vulguin practicar esport amb nosaltres (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Durant aquesta Setmana Santa, fins a 7 equips del CESN van participar en tornejos organitzats arreu del territori. Ja fa anys que les expedicions grana desembarquen en diversos tornejos de prestigi durant aquestes dates, i enguany, hem tingut representació a esdeveniments emblemàtics com Reus, Salou, Saragossa, Torreforta, Farners i Granadilla de Abona

El passat dia 13 d'abril de 2019, els integrants del grup d'Iniciació Esportiva del Club Espotiu Sant Nicolau, van protagonitzar una nova trobada de basquetbol. Es va dur a terme a la localitat de Castellar del Vallès, una matinal de bàsquet, on els infants van gaudir practicant l'esport que tant els agrada.

La cita anual amb el millor Bàsquet Formatiu categoria Pre-Mini Masculí i Femení tornava a tenir lloc a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. El dissabte 16 de març es va disputar el XVIII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau, on es van reunir fins un total de 26 equips per jugar 60 partits en una esplèndida jornada de bàsquet. Més de 300 jugadors i jugadores convivint i gaudint de l'experiència!

El passat dissabte dia 3 de març, el grup de nens i nenes de l'activitat d'Iniciació Esportiva, vam realitzar la tercera trobada del curs. Ens vam desplaçar fins a Sant Quirze del Vallès on vam fer tres partits de bàsquet, amb cadascun dels 2 equips que presentàvem a la trobada. Ja veiem i constatem cada dia que el grup de petits esportistes gaudeix molt de les trobades!

El passat dissabte 23 de Febrer, el grup d'Iniciació Esportiva del Club Esportiu Sant Nicolau, format per nens i nenes de P5 i 1r, varen participar a la primera trobada de bàsquet organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, que va tenir lloc a la localitat veïna de Rubí. Hi vam poder participar en 2 grups de 13 nens i nene i. podem dir que va ser tot un èxit de participació.

Els nens i nenes d'Iniciació Esportiva van estrenar-se aquest any 2019 amb la primera Trobada de Bàsquet duta a terme el passat dissabte 2 de febrer a la localitat de Barberà del Vallès. L'experiència va ser del tot profitosa, i motivant, i el comportament de tothom va ser de 10, gaudint de tots els moments viscuts.

Els nens i nenes de les Activitats Extraescolars d'Iniciació Esportiva i Psicomotricitat, van realitzar la seva particular Festa de Nadal per a despedir el 2018. El passat 21 de desembre, es van juntar els integrants d'ambdues seccions i van realitzar diferents activitats físiques i lúdico motrius.