Els nens i nenes d'Iniciació Esportiva van estrenar-se aquest any 2019 amb la primera Trobada de Bàsquet duta a terme el passat dissabte 2 de febrer a la localitat de Barberà del Vallès. L'experiència va ser del tot profitosa, i motivant, i el comportament de tothom va ser de 10, gaudint de tots els moments viscuts.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris corresponents a les fases regulars dels nostres equips de promoció. La primera jornada es disputarà el cap de setmana del 12-13 de gener. Dins l'apartat de Bàsquet - Equips - Informació d'Equips trobareu l'accés als calendaris, resultats, classificacions, i a tota la informació dels equips, junt amb la fotografia de cada grup.

Els nens i nenes de les Activitats Extraescolars d'Iniciació Esportiva i Psicomotricitat, van realitzar la seva particular Festa de Nadal per a despedir el 2018. El passat 21 de desembre, es van juntar els integrants d'ambdues seccions i van realitzar diferents activitats físiques i lúdico motrius.

Dimecres 19 de desembre, en un dels actes de la Festa de Nadal del CESN, ens visitarà al Pavelló del carrer Jardí la Selecció Catalana Infantil Masculina per disputar un partit amistós, el qual utilitzaran per preparar els Campionats d’Espanya de Seleccions d’aquest gener que s'organitzaran a Huelva.

En aquest passat pont de desembre, varis equips del CESN van participar en tornejos de bàsquet organitzat arreu del territori. Així doncs, l'Infantil 1 Masculí i l'Infantil 1 Femení TotalSport van participar de la Xª edició del Top Bàsquet organitzat pel Bàsquet Pia Sabadell, i el Mini Femení va competir al VI Torneig Vila de Palamós organitzat pel CE Palamós.

Des de fa 18 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada es realitzarà en un únic dia, el dissabte 16 de març de 2019.

Tot el grup d'Iniciació Esportiva també volen celebrar aquest inici de Temporada 2018-2019. Tots els monitors i els seus infants us volem desitjar un molt bon curs i mostrar-vos una mica de  les coses que anem aprenent cada dia. Moviment, aprenentatge, autonomia, diversió i salut entre d'altres, són el nostre lema.

El Júnior 1 Masculí Kyrya (un equip amb autèntica D.O LAU) ha assolit una fita històrica dins del Club Esportiu Sant Nicolau. Després de la victòria davant el CB Sant Josep de Badalona el passat diumenge 18 de novembre, els grana s’han classificat per disputar la Lliga Preferent A (la màxima catalana) en categoria Júnior, un fet fins ara insòlit pel nostre club.

Des de l'àrea de Psicomotricitat us donem la benvinguda a aquesta Temporada 2018-2019. Tots els infants, junts, comencem el camí d'una vida de nous aprenentatges i sorpreses que ens faran evolucionar en tots els sentits. La millora de l'autonomia motriu, sociabilitzant-nos amb els nous aprenentatges i companys, ens ajuda a créixer com a infants i com a persones dins del món.