Des de fa 20 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada i després de l'aturada de l'any passat per motius de Covid-19, reprenem el torneig, que es realitzarà en un únic dia, el dissabte 21 de maig de 2022.

S'apropen les dates festives de Nadal, i per aquest motiu obrim les inscripcions les inscripcions als "LAU CAMP NADAL 21-22" amb la 5ª edició del CASAL DE NADAL i el CAMPUS LAU i la 1ª edició innovadora dels WORKOUTS 100% BÀSQUET! Seguint l'èxit aconseguit a l'estiu amb el Casal de Meravella i el Campus de Bàsquet, arriba el Campus de Nadal, que inclou tres formats ben diferenciats perquè cadascú pugui fer el que més li escaigui i motivi.

Tornen els Protagonistes de la Setmana! Per quart any consecutiu seguirem confeccionat una de les seccions més popular de la nostra web. Al Club Esportiu Sant Nicolau tenim molt clar que els autèntics protagonistes són els nostres jugadors i jugadores, i per això, volem saber més coses de tots ells.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris dels nostres equips de formació de la temporada 2021-2022. El Club Esportiu Sant Nicolau enguany compta amb un total de 30 equips disputant competicions de la FCBQ, 18 masculins i 12 femenins. Enguany la competició es va iniciar oficialment el cap de setmana del 11-12 de setembre amb la disputa dels primers partits dels equips de competició Preferent.

El Sènior A Masculí del CESN disputarà aquesta Temporada 2021-2022 la categoria de 1a Catalana, per quart any consecutiu, concretament en el Grup1 composat per 12 equips (amb quatre derbis al Vallès, Caldes, Granollers, QBasket Sant Cugat i Matadepera). Grup amb derbis i molta exigència en tots els partits amb un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la motivació de l’equip, després d’assentar-se i consolidar-se a la categoria, de lluitar per estar a la part alta de la classificació.

El Sènior A Femení del CESN disputarà aquesta Temporada 2021-2022, per quarta temporada consecutiva, la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 3 composat per 12 equips (dos derbis del Vallès Occidental amb JET Terrassa i CN Sabadell), on destaca la presència del Barça Femení B i quatre equips de la província de Tarragona. Un campionat que segur serà molt igualat i que depararà grans reptes per les LAU.

L'inici de Temporada 2021-2022 ja és una realitat al Club Esportiu Sant Nicolau, que des de finals d'agost ja té molts dels seus equips fent entrenaments i sessions físiques. El passat dijous 2 de setembre, l'Staff Tècnic de l'entitat va realitzar la Reunió d'Entrenadors que marca les línies mestres d'aquest nou començament on s'hi respira il·lusió i optimisme.

Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2021-2022 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

El passat dia 30 de Juny va finalitzar la presidència de Jordi Vallhonrat al capdavant del Club Esportiu Sant Nicolau. El relleu l’agafarà Arnau Bonada, que es posarà al capdavant d’una Junta Directiva amb la continuïtat de 5 membres i la incorporació de 3 nous a la seves files. Destacant la participació de 5 homes i 3 dones, tots ells pares/mares de jugadors/es LAU.

Diumenge 20 de juny vam finalitzar la Temporada 2020-2021 amb els últims partits i des del CESN ja estem en ple disseny de la nova temporada. Per aquest motiu hem obert el plaç per fer-nos arribar les Llicències Federatives, així com també us adjuntem el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2021-2022, per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 

Tornen les TECNIFICACIONS, el millor espai de millora individual. En sessions de 30 o 60 minuts, entrena allò que prefereixis i programa't al teu gust les sessions per tal de polir aquells aspectes del joc que més t'interessin. Obert a tots els jugadors i jugadores de totes les edats i nivells que vulguin aprofitar el temps lliure per millorar específicament en els fonaments del bàsquet joc.