Després del gran èxit del primer event dels 40 anys, us informem que el proper diumenge 26 de febrer donem el testimoni a un gran profesional del món de l'entrenament personal enfocat al bàsquet, parlem del Dario Naharro (Dario Coach). La seva figura és molt coneguda en el marc de les tecnificacions actuals aplicades al bàsquet. No tan sols dóna eines de millora als propis jugadors/es sinó que també proporciona recursos als propis pares/mares perquè puguin participar en aquest desenvolupament cap als seu fills/es.

El passat diumenge 29 de gener va tenir lloc el primer event amb motiu dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau. Aquest tret de sortida va ser inaugurat per Arnau Torelló, psicòleg esportiu molt reconegut en l'actualitat del món del bàsquet. En el clínic, “I Ara què li dic?”, l'Arnau va donar un seguit d'eines molt enfocades als pares/mares de com actuar davant possibles situacions de frustracions envers els seus fills/es.

Aquest mes a la Secció Nutrició LAU, parlem de com ens podem alimentar davant de possibles casos d’anèmia. Però primer de tot veiem en què consisteix aquest concepte: És una afecció en la qual el cos no té prou glòbuls vermells sans. Els glòbuls vermells subministren l'oxigen als teixits corporals.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau presentem el primer acte que tenim preparat en motiu de la celebració dels 40 anys de la nostra entitat, amb moltes activitats que tindran llocs durant tot aquest any 2023. L’acte serà un Clínic a càrrec d’Arnau Torelló, reconegut psicòleg esportiu vinculat a la Penya des de fa molts anys, que ens exposarà la xerrada amb el títol de "I ARA QUÈ LI DIC?" Serà el diumenge 29 de gener a l'Escola Sant Nicolau a les 12:00h.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau ja hem iniciat un esperadíssim 2023. Any on commemorem els 40 anys de la nostra fundació com a entitat esportiva i on anirem presentant diverses activitats per celebrar-ho. El CE Sant Nicolau ha tingut equips de diferents disciplines durant tot aquest període, però com ja sabeu, el nostre esport mare és i ha estat el Bàsquet.

Aquest Nadal hem tingut de nou una oferta triple a les Activitats de Nadal LAU Camp, que constaven del Campus de Nadal, del Casal de Nadal i la segona edició del Workouts 100%. Hem pogut gaudir de l’esport i del bàsquet al màxim! Els més petits han tingut un Casal totalment màgic i al Campus i als Workouts hem viscut jornades de tecnificació i competició de gran nivell.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris corresponents a les fases regulars dels nostres equips de promoció. La primera jornada es disputarà el cap de setmana del 21-22 de gener. Dins l'apartat de Bàsquet - Equips - Informació d'Equips trobareu l'accés als calendaris, resultats, classificacions, i a tota la informació dels equips, junt amb la fotografia de cada grup.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau iniciem aquest any 2023 presentant un nou obsequi dins de les activitats de la nostra entitat. Es tracta del començament del Servei de Dietètica. Aquest servei està pensat tant per jugadors i jugadores com per familiars més pròxims. El servei ofereix vàries opcions i es centren en 3 pilars bàsics:

Després de 3 anys de parada forçada per la pandèmia, el Club Esportiu Sant Nicolau va poder tornar a realitzar la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club d'aquesta Temporada 2022-2023, en un acte organitzat el passat dissabte 19 de novembre, on van participar els més de 350 esportistes i més de 50 integrants de l’Staff Tècnic formen part de la gran #FamíliaLAU.

Nova entrada al Blog de la Secció de Nutrició LAU. En aquesta ocasió, i aprofitant l'arribada de les estacions més fredes de la Temporada, parlem sobre como afrontar l'alimentació en aquestes èpoques on la temperatura baixa, i per tant, el nostra organisme ha de fer front a diverses amenaçes cap al seu benestar. Article molt interessant per mantenir una bona salut.

S'apropen les dates festives de Nadal, i per aquest motiu obrim les inscripcions les inscripcions als "X-MAS LAU CAMP NADAL 22-23" amb la 6 ª edició del CASAL DE NADAL i el CAMPUS LAU i una nova edició innovadora dels WORKOUTS 100% BÀSQUET! Després de la bona acollida de les darreres edicions, arriba el Campus de Nadal, que inclou tres formats ben diferenciats perquè cadascú pugui fer el que més li escaigui i motivi.