El Sènior A Femení del CESN disputarà aquesta especial i curta Temporada 2020-2021 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 2A composat per 6 equips (un derbi al Vallès Occidental amb JET Terrassa, i dos derbis a Sabadell CN Sabadell i Vedruna Carme), completen el grup l'AE Sedis de La Seu d’Urgell i l’ASFE Sant Fruitós. Un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la tornada a la competició un any després de l’aturada per Covid-19.

El Sènior A Masculí del CESN disputarà aquesta especial i curta Temporada 2020-2021 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 2A composat per 5 equips (amb tres derbis al Vallès Occidental, Sant Quirze Bàsquet, QBasket Sant Cugat i Matadepera), completen el grup AE Sedis de La Seu d’Urgell i l’ASFE Sant Fruitós. Grup amb derbis i molta exigència en tots els partits amb un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la tornada a la competició un any després de l’aturada per Covid-19.

S'apropen les dates festives de Setmana Santa, i obrim les inscripcions de la 1a edició del "CAMPUS-TECNIFICACIONS SETMANA SANTA 2021" que es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. Després de l’èxit de l’estiu i nadal, volem seguir plantejant NOVETATS amb activitats de màxima qualitat amb totes les mesures de prevenció Covid-19, fent gaudir als nens/es durant els dies laborables de la festivitat de Setmana Santa.

En aquest any estrany i difícil de viure, teníem per davant uns dies de Festes de Nadal diferents. Vam engegar el X-MAS Camp 2020-2021 amb molta il·lusió i la resposta va ser magnífica, hi ha hagut un gran nombre d'inscrits, més en comparació als altres a pesar de la situació actual.

S'apropen les dates festives de Nadal, i per aquest motiu obrim les inscripcions de la 3a edició del "CAMPUS DE NADAL 2020-2021" amb l’ X-MAS BÀSQUET CAMP que es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. Enguany tot i ser un any especial volem seguir plantejant l'activitat esportiva i aquest servei a les famílies amb la màxima seguretat i mesures de prevenció Covid-19, fent gaudir als nens/es durant els dies laborables de la festivitat de Nadal.

Des del CESN volem informar que degut a la situació global a Catalunya per l’afectació del COVID-19, les restriccions i noves mesures proposades pel Govern mitjançant el Procicat i publicades avui al DOGC, des de la Fundació Sant Nicolau i la Secció Esportiva comuniquem la suspensió a partir d’avui divendres 30 d’octubre i amb vigència durant els propers 15 dies de totes les activitats esportives que es realitzen al Club, Dansa, Psicomotricitat, Iniciació Esportiva, Escola de Bàsquet i Bàsquet.

Tornen els Protagonistes de la Setmana! Per tercer any consecutiu seguirem confeccionat una de les seccions més popular de la nostra web. Al Club Esportiu Sant Nicolau tenim molt clar que els autèntics protagonistes són els nostres jugadors i jugadores, i per això, volem saber més coses de tots ells.

Tornen les TECNIFICACIONS, el millor espai de millora individual. En sessions de 30 o 60 minuts, entrena allò que prefereixis i programa't al teu gust les sessions per tal de polir aquells aspectes del joc que més t'interessin. Obert a tots els jugadors i jugadores de totes les edats i nivells que vulguin aprofitar el temps lliure per millorar específicament en els fonaments del bàsquet joc.

Les Colònies a La Conreria 2020 van ser una mica especials. Als ja tradicionals nervis de l'inici d'hi sumava la lògica preocupació per les normes de seguretat de la pandèmia del Covid-19, però ben aviat es va veure que la il·lusió i totes les precaucions i protocols preparats per els monitors i entrenadors donaven molta seguretat a tots els esportistes i a les seves famílies.

El Club Esportiu Sant Nicolau ja ha reprès la seva activitat i engegat motors per aquesta nova Temporada 2020-2021. Des de dilluns 31 d'agost, els equips de l'entitat han estat reincorporant-se als entrenaments (amb totes les mesures de protecció i higiene corresponents), i el passat dimecres 2 de setembre es va realitzar la tradicional Reunió Tècnica d’Entrenadors del CESN amb la presència de l’Staff Tècnic del club.

Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2020-2021 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.