Finalitzem un any més les Activitats d’Estiu organitzades pel Club Esportiu Sant Nicolau i la Fundació Sant Nicolau amb la satisfacció d’haver gaudit de cinc setmanes de molta intensitat, diversió i ganes de passar-ho d’allò més bé amb més de 100 nens/es per torn setmanal, on el Casal i Campus d’Estiu torna a batre la xifra rècord i es planta amb més de 300 participants.

Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2018-2019 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos també la data d'inici dels entrenaments dels equips femenins i masculins del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

Durant el Sopar Social 2018 del Club Esportiu Sant Nicolau que va tenir lloc el passat divendres 15 de Juny, es van donar a conèixer dues grans i esperades novetat, les presentacions del Nou Logotip de l'entitat així com també la del Nou Equipament de Joc que lluirà el nostre club a partir de la Temporada 2018-2019.

"Família LAU" és el títol que dona vida al Vídeo-Reportatge de Final de Temporada 2017-2018 i que va ser projectat al públic durant el Sopar Social del CESN. Aquest curtmetratge, de 14 minuts de durada, mostra espectaculars imatges i escenes del dia a dia de totes les seccions esportives del Club Esportiu Sant Nicolau.

El passat divendres 15 de juny Cal Boig va presentar al pati de l'Escola Sant Nicolau el Sopar Social del CESN, que servia com a cloenda d'una magnífica temporada 2017-2018. Els prop de 300 assistents van poder gaudir d'una gran vetllada, amb diverses activitats i múltiples sorpreses que van fer les delícies de tots els assistents.

L'estiu ja és aquí i un any més us volem oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i obertes tant als nens i joves de Sant Nicolau com als de tota la ciutat i rodalia. Per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tothom que vulgui practicar esport amb nosaltres (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

L'aturada de les competicions de bàsquet formatiu durant el pont de maig no ha estat impediment per que l'activitat del CESN parés durant aquests dies festius. Diversos equips del club van desplaçar-se per participar i competir a tornejos arreu del país. Enguany, els Pre-Minis Grana Masculins i Femenins van anar fins a Reus, el Pre-Infantil Femení a Salou i el Júnior Femení a Eivissa.

Durant aquesta Setmana Santa, fins a 6 equips del CESN van participar en tornejos organitzats arreu del territori. Ja fa anys que les expedicions grana desembarquen en diversos tornejos de prestigi durant aquestes dates, i enguany, hem tingut representació a esdeveniments emblemàtics com Cambrils, Salou, Lloret, Amposta i Saragossa.

El passat 24 de febrer els grups de P5 i 1r d’Iniciació Esportiva ens vam estrenar participant a la nostra primera Trobada d’Escoles de Bàsquet! Aquestes trobades tenen l’objectiu de fomentar el gust i el plaer per l’esport a través del bàsquet però també pretenen emocionar-nos i gaudir des de la relació amb els nostres iguals i des del sentiment de pertinença a un grup i a un equip.

El dissabte 10 de març va tenir lloc el XVII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau a les 4 pistes (2 exteriors i 2 al pavelló) de les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. En aquesta ocasió tant la categoria femenina com la masculina es van disputar el mateix dia, en el que va ser una magnífica jornada des de les 9h del matí fins gairebé les 21h de la nit. 

L' X-Mas Camp Kyrya del Club Esportiu Sant Nicolau va donar el seu tret de sortida el dia 27 de desembre de 2017 amb ganes i molta il·lusió per part de tots els participants. Més de 80 nens i nenes van participar de les diverses activitats organitzades, que anaven del tradicional Casal de Nadal, al Campus de Bàsquet i als Workouts 100% Bàsquet, i que s'allaragarien fins el 5 de gener de 2018.