La cita anual amb el millor Bàsquet Formatiu categoria Pre-Mini Masculí i Femení tornava a tenir lloc a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. El dissabte 16 de març es va disputar el XVIII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau, on es van reunir fins un total de 26 equips per jugar 60 partits en una esplèndida jornada de bàsquet. Més de 300 jugadors i jugadores convivint i gaudint de l'experiència!

El proper dissabte 16 de març de 2019 tindrà lloc el XVIIIè Torneig Pre-Mini LAUBasketball Memorial Salvador Girbau. De 9h del matí i fins les 20:30h del vespre viurem una jornada intensa de bàsquet a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau on un total de 26 equips, masculins i femenins repartits en diverses categories, disputaran fins a 60 partits dins del marc d'aquest esplèndid Torneig Pre-Mini.

El passat dissabte dia 3 de març, el grup de nens i nenes de l'activitat d'Iniciació Esportiva, vam realitzar la tercera trobada del curs. Ens vam desplaçar fins a Sant Quirze del Vallès on vam fer tres partits de bàsquet, amb cadascun dels 2 equips que presentàvem a la trobada. Ja veiem i constatem cada dia que el grup de petits esportistes gaudeix molt de les trobades!

El proper diumenge 10 de març a les 16h de la tarda tindrà lloc al pavelló del carrer Jardí un partit molt especial, ja que s'enfrontarà el nostre Júnior 1 Masculí Kyrya, contra el tot poderós Barça Lassa en un duel corresponent a la jornada 9 de la categoria Júnior Preferent A Masculí que la disputen els 8 millors equips de Catalunya.

El passat dissabte 23 de Febrer, el grup d'Iniciació Esportiva del Club Esportiu Sant Nicolau, format per nens i nenes de P5 i 1r, varen participar a la primera trobada de bàsquet organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, que va tenir lloc a la localitat veïna de Rubí. Hi vam poder participar en 2 grups de 13 nens i nene i. podem dir que va ser tot un èxit de participació.

Els nens i nenes d'Iniciació Esportiva van estrenar-se aquest any 2019 amb la primera Trobada de Bàsquet duta a terme el passat dissabte 2 de febrer a la localitat de Barberà del Vallès. L'experiència va ser del tot profitosa, i motivant, i el comportament de tothom va ser de 10, gaudint de tots els moments viscuts.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris corresponents a les fases regulars dels nostres equips de promoció. La primera jornada es disputarà el cap de setmana del 12-13 de gener. Dins l'apartat de Bàsquet - Equips - Informació d'Equips trobareu l'accés als calendaris, resultats, classificacions, i a tota la informació dels equips, junt amb la fotografia de cada grup.

Els nens i nenes de les Activitats Extraescolars d'Iniciació Esportiva i Psicomotricitat, van realitzar la seva particular Festa de Nadal per a despedir el 2018. El passat 21 de desembre, es van juntar els integrants d'ambdues seccions i van realitzar diferents activitats físiques i lúdico motrius.

Dimecres 19 de desembre, en un dels actes de la Festa de Nadal del CESN, ens visitarà al Pavelló del carrer Jardí la Selecció Catalana Infantil Masculina per disputar un partit amistós, el qual utilitzaran per preparar els Campionats d’Espanya de Seleccions d’aquest gener que s'organitzaran a Huelva.

En aquest passat pont de desembre, varis equips del CESN van participar en tornejos de bàsquet organitzat arreu del territori. Així doncs, l'Infantil 1 Masculí i l'Infantil 1 Femení TotalSport van participar de la Xª edició del Top Bàsquet organitzat pel Bàsquet Pia Sabadell, i el Mini Femení va competir al VI Torneig Vila de Palamós organitzat pel CE Palamós.

Tot el grup d'Iniciació Esportiva també volen celebrar aquest inici de Temporada 2018-2019. Tots els monitors i els seus infants us volem desitjar un molt bon curs i mostrar-vos una mica de  les coses que anem aprenent cada dia. Moviment, aprenentatge, autonomia, diversió i salut entre d'altres, són el nostre lema.