El proper diumenge 21 d'octubre a la tarda tindrà lloc l’acte de Presentació de tots els equips del Club Esportiu Sant Nicolau. Enguany comptem quasi bé amb 400 esportistes, començant pels grups dels “petitons” que realitzen iniciació esportiva i psicomotricitat que sumen més de 50 participants en un total de 27 equips de competició (FCBQ) junt amb 2 d'Escola (femení i masculí).

El Club Esportiu Sant Nicolau expressa el seu condol per la pèrdua d’una figura rellevant del nostre esport i vinculada al nostre Club, en Josep Lluís Cortés, que ha mort als 80 anys. Des de Sabadell ens afegim a tot el dol mostrat per el món del bàsquet català així com volem enviar ànims i una forta abraçada a la seva filla Maria Lluís.

Tret de sortida la Temporada 2018-19 amb el nou projecte a 1a catalana del primer equip masculí del Club Esportiu Sant Nicolau, després d'un any d'experiència a la Copa Catalunya amb un equip molt jove que es va confeccionar pujant a molts jugadors joves de l'equip de 2a catalana, arrel de la renúncia a la Lliga EBA.

L'Activitat al Club Esportiu Sant Nicolau ha entrat amb molta força durant aquest mes de setembre. Per aquest motiu, i degut al major nombre d'esdeveniments que iniciem durant aquesta Temporada 2018-2019, volem informar de tots els actes previstos i de tota la informació d'Actualitat de l'entitat.

Tornen els Protagonistes de la Setmana! Després de l'èxit de la Temporada passada, enguany recuperem una de les seccions estrella de la nostra web. Al Club Esportiu Sant Nicolau tenim molt clar que els autèntics protagonistes són els nostres jugadors i jugadores, i per això, volem saber més coses de tots ells.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris dels nostres equips de formació de la temporada 2018-2019. El Club Esportiu Sant Nicolau enguany compta amb un total de 27 equips disputant competicions de la FCBQ, 16 masculins i 11 femenins. El CESN ja va estrenar oficialment la competició el cap de setmana del 15-16 de setembre amb la disputa dels primers partits dels equips de competició al pavelló del carrer Jardí.

La Temporada 2018-2019 significa el retorn a la categoria de 1a Catalana del Sènior A Femení del CESN després d'un altre any d'experiència a la Copa Catalunya. La renovació i continuïtat del bloc de jugadores fa que el gran gruix de l'equip completi ja 3 temporades a la disciplina del LAU Basketball.

Dissabte 1 de setembre es va realitzar la Reunió Tècnica d’Entrenadors del CESN on es va reunir tot l’Staff Tècnic del Club Esportiu Sant Nicolau d’aquesta temporada 2018-2019 per realitzar una jornada de presentació i formació amb l’objectiu d’encarar amb plenes garanties l’inici d’una nova i il·lusionant temporada.

Finalitzem un any més les Activitats d’Estiu organitzades pel Club Esportiu Sant Nicolau i la Fundació Sant Nicolau amb la satisfacció d’haver gaudit de cinc setmanes de molta intensitat, diversió i ganes de passar-ho d’allò més bé amb més de 100 nens/es per torn setmanal, on el Casal i Campus d’Estiu torna a batre la xifra rècord i es planta amb més de 300 participants.

Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2018-2019 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos també la data d'inici dels entrenaments dels equips femenins i masculins del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

Durant el Sopar Social 2018 del Club Esportiu Sant Nicolau que va tenir lloc el passat divendres 15 de Juny, es van donar a conèixer dues grans i esperades novetat, les presentacions del Nou Logotip de l'entitat així com també la del Nou Equipament de Joc que lluirà el nostre club a partir de la Temporada 2018-2019.