El proper dissabte 27 de maig de 2023 tindrà lloc el XXIè Torneig Pre-Mini LAUBasketball Memorial Salvador Girbau. De 9h del matí i fins les 21h del vespre viurem una jornada intensa de bàsquet a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau on un total de 28 equips, masculins i femenins repartits en diverses categories, disputaran fins a 62 partits dins del marc d'aquest esplèndid Torneig Pre-Mini.

Torna l'esperat Sopar Final de Temporada! El proper divendres 9 de juny a les 21h tenim una cita al pati de l'Escola Sant Nicolau. És el dia en el qual tota la #FamíliaLAU ens ajuntem en un ambient festiu i distès per acomiadar la temporada que s'acosta a la fi en un magnífic sopar de germanor, presentat per La Cuina Nostra (Grup Euterpe).

Des del Club Esportiu Sant Nicolau us anunciem la data del proper SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA 2022-2023 on ens agradaria comptar amb la vostra presència, jugadors/es, pares i mares, germans/es en el que serà la FESTA de comiat i el punt i final a aquesta magnífica temporada, donant pas a l’estiu amb un munt d’activitats per viure!

El fins ara Gerent de l’entitat Enric Ribes, finalitza la seva vinculació amb el CE Sant Nicolau i fa un canvi de rumb professional. Des de la nostra entitat agraïm la seva tasca (l'Enric ha estat dins del CE Sant Nicolau en tres etapes diferents) i li desitgem molta sort.

Us presentem les diverses activitats que us oferim per afrontar aquest proper estiu amb molta il·lusió! Les Activitats d'Estiu les realitzarem des del 23 de juny, fins el 28 de juliol i del 28 d'agost a l'1 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les logístiques de les famílies (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Un nou acte dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril, on la #FamíliaLAU es va reunir per gaudir d'una gran jornada de cinema a l'Imperial, amb la projecció de la pel·lícula AIR i el Vídeo-Documental "El millor lloc on he estat mai"

Un total de 10 equips del Club Esportiu Sant Nicolau es van desplaçar arreu del territori per participar de 5 Tornejos durant aquesta Setmana Santa. Les expedicions grana van viatjar fins a Cambrils, Salou, Mataró, Gandia i Cartagena per competir en tornejos de prestigi i renom.

Tornen els dies de Setmana Santa, i els esportistes del CE Sant Nicolau no s'aturen. Enguany estaran distribuïts per 5 tornejos de bàsquet de renom a través de l'estat. Un total de 10 equips formats per més de 120 jugadors/es i més de 20 entrenadors/es faran que la #FamíliaLAU gaudeixi d'allò més practicant bàsquet i convivència.

Aquesta Setmana Santa, des del CESN us proposem el Campus "Shooters Gonna Shoot", espectacular Campus dedicat al Tir que durem a terme del 3 al 6 d'abril (ambdós inclosos), en horari de tardes (de 16h a 18:30h) al Pavelló Màgic LAU. Aprofita aquesta gran oportunitat de millorar i convertir-te en un gran "Shooter"!

El passat dimecres 22 de febrer de 2023, la #FamíliaLAU va assistir a un dels actes del centenari de la Federació Catalana de Basquetbol en una sessió cinematogràfica molt especial, “El triple de la meva vida” dins de la 13ª Edició del BCN Sports Film Festival, als cinemes Girona de Barcelona.

Aquest mes a la Secció Nutrició LAU, parlem de com reforçar el sistema nerviós ens permet afrontar els inconvenients del dia a dia i ens ajuda més fàcil trobar solucions davant alteracions del nostre sistema. Parlem doncs, d’aquells aliments que poden enfortir el sistema nerviós tenint en compte diferents causes com:

Ens complau informar-vos que el tercer event dels 40 anys tindrà lloc al Palau Blaugrana. Anirem a veure una jornada d’ACB entre Barça i Manresa el diumenge 12 de març a les 18:30. Un duel català ben emocionant pels nostres esportistes. Per tal de poder fer una correcta reserva de les entrades caldrà respondre un formulari.

Després del gran èxit del primer event dels 40 anys, us informem que el proper diumenge 26 de febrer donem el testimoni a un gran profesional del món de l'entrenament personal enfocat al bàsquet, parlem del Dario Naharro (Dario Coach). La seva figura és molt coneguda en el marc de les tecnificacions actuals aplicades al bàsquet. No tan sols dóna eines de millora als propis jugadors/es sinó que també proporciona recursos als propis pares/mares perquè puguin participar en aquest desenvolupament cap als seu fills/es.

El passat diumenge 29 de gener va tenir lloc el primer event amb motiu dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau. Aquest tret de sortida va ser inaugurat per Arnau Torelló, psicòleg esportiu molt reconegut en l'actualitat del món del bàsquet. En el clínic, “I Ara què li dic?”, l'Arnau va donar un seguit d'eines molt enfocades als pares/mares de com actuar davant possibles situacions de frustracions envers els seus fills/es.

Aquest mes a la Secció Nutrició LAU, parlem de com ens podem alimentar davant de possibles casos d’anèmia. Però primer de tot veiem en què consisteix aquest concepte: És una afecció en la qual el cos no té prou glòbuls vermells sans. Els glòbuls vermells subministren l'oxigen als teixits corporals.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau presentem el primer acte que tenim preparat en motiu de la celebració dels 40 anys de la nostra entitat, amb moltes activitats que tindran llocs durant tot aquest any 2023. L’acte serà un Clínic a càrrec d’Arnau Torelló, reconegut psicòleg esportiu vinculat a la Penya des de fa molts anys, que ens exposarà la xerrada amb el títol de "I ARA QUÈ LI DIC?" Serà el diumenge 29 de gener a l'Escola Sant Nicolau a les 12:00h.