Durant el Sopar Social 2018 del Club Esportiu Sant Nicolau que va tenir lloc el passat divendres 15 de Juny, es van donar a conèixer dues grans i esperades novetat, les presentacions del Nou Logotip de l'entitat així com també la del Nou Equipament de Joc que lluirà el nostre club a partir de la Temporada 2018-2019.

"Família LAU" és el títol que dona vida al Vídeo-Reportatge de Final de Temporada 2017-2018 i que va ser projectat al públic durant el Sopar Social del CESN. Aquest curtmetratge, de 14 minuts de durada, mostra espectaculars imatges i escenes del dia a dia de totes les seccions esportives del Club Esportiu Sant Nicolau.

El passat divendres 15 de juny Cal Boig va presentar al pati de l'Escola Sant Nicolau el Sopar Social del CESN, que servia com a cloenda d'una magnífica temporada 2017-2018. Els prop de 300 assistents van poder gaudir d'una gran vetllada, amb diverses activitats i múltiples sorpreses que van fer les delícies de tots els assistents.

Ja ha finalitzat la Temporada 2017-2018 i un cop més el balanç del CESN ha estat molt positiu. El nostre club s'ha consolidat com una de les entitats de formació de basquetbol més importants del territori, ja no només a nivell dèxits esportius, sinó també com a consolidació d'un projecte destinat a la formació de persones a través de l'esport.

L'estiu ja és aquí i un any més us volem oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i obertes tant als nens i joves de Sant Nicolau com als de tota la ciutat i rodalia. Per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tothom que vulgui practicar esport amb nosaltres (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

L'aturada de les competicions de bàsquet formatiu durant el pont de maig no ha estat impediment per que l'activitat del CESN parés durant aquests dies festius. Diversos equips del club van desplaçar-se per participar i competir a tornejos arreu del país. Enguany, els Pre-Minis Grana Masculins i Femenins van anar fins a Reus, el Pre-Infantil Femení a Salou i el Júnior Femení a Eivissa.

Durant aquesta Setmana Santa, fins a 6 equips del CESN van participar en tornejos organitzats arreu del territori. Ja fa anys que les expedicions grana desembarquen en diversos tornejos de prestigi durant aquestes dates, i enguany, hem tingut representació a esdeveniments emblemàtics com Cambrils, Salou, Lloret, Amposta i Saragossa.

El passat 24 de febrer els grups de P5 i 1r d’Iniciació Esportiva ens vam estrenar participant a la nostra primera Trobada d’Escoles de Bàsquet! Aquestes trobades tenen l’objectiu de fomentar el gust i el plaer per l’esport a través del bàsquet però també pretenen emocionar-nos i gaudir des de la relació amb els nostres iguals i des del sentiment de pertinença a un grup i a un equip.

El dissabte 10 de març va tenir lloc el XVII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau a les 4 pistes (2 exteriors i 2 al pavelló) de les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. En aquesta ocasió tant la categoria femenina com la masculina es van disputar el mateix dia, en el que va ser una magnífica jornada des de les 9h del matí fins gairebé les 21h de la nit. 

L' X-Mas Camp Kyrya del Club Esportiu Sant Nicolau va donar el seu tret de sortida el dia 27 de desembre de 2017 amb ganes i molta il·lusió per part de tots els participants. Més de 80 nens i nenes van participar de les diverses activitats organitzades, que anaven del tradicional Casal de Nadal, al Campus de Bàsquet i als Workouts 100% Bàsquet, i que s'allaragarien fins el 5 de gener de 2018.

Un total de 8 equips van participar durant el pont de desembre en diversos tornejos organitzats arreu del territori. Fins a 5 equips grana van anar al Torneig Ciutat de Vic (Pre-Mini Masc Blanc, Mini Masc Escuín, Infantil 3 Masc, Infantil 2 Masc i Cadet Masc). L'Infantil 1 Masc Calderón Sport va disputar el Top Bàsquet de Sabadel. El Mini Fem Mas Carol la Copa Torrot Maresme i el Cadet 1 Fem el III Torneig Solidari de Cornellà.

El passat diumenge 19 de novembre va tenir lloc la Presentació Oficial de totes les Seccions del CE Sant Nicolau Temporada 2017-2018. La jornada festiva va començar a primera hora de la tarda amb el partit que van disputar el Sènior A Masculí de Copa Catalunya i el Bàsquet Sitges, on el pavelló del carrer Jardí, ple de gom a gom, va acompanyar a l'equip grana a obtenir la victòria.