El passat 10 de desembre de 2023, el Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club d'aquesta Temporada 2023-2024, en un acte memorable on van participar els més de 400 esportistes i més de 50 integrants de l'Staff Tècnic que formen la #FamíliaLAU, que va poder celebrar de manera molt especial els seus 40 anys d'història.

S'apropen les dates festives de Nadal, i per aquest motiu obrim les inscripcions als "X-MAS LAU CAMP NADAL 23-24" amb la 7 ª edició del X-MAS LAU (CASAL I CÀMPUS DE BÀSQUET) i una nova proposta, l'X-MAS ACADEMY (evolució dels WORKOUTS que tan bona acollida van tenir les edicions anteriors). Proposem formats ben diferenciats perquè cadascú pugui fer el que més li escaigui i motivi.

La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris dels nostres equips de formació de la temporada 2023-2024. El Club Esportiu Sant Nicolau enguany compta amb un total de 32 equips disputant competicions de la FCBQ, 18 masculins i 14 femenins. Enguany la competició es va iniciar oficialment el cap de setmana del 16-17 de setembre amb la disputa dels primers partits de competició.

Aquest passat 5 de setembre es va realitzar la tradicional reunió de tots els membres de l'Staff T ècnic del CESN, que marca el tret de sortida a la temporada 2023-2024. Tots els integrants de la gran estructura del LAU, pilar fonamental de la Família LAU van poder tractar diversos aspectes al llarg d’una jornada de 3 hores.

Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2023-2024 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

Un any més, una setmana inoblidable. Fa uns anys tancàvem així les colònies, edició rere edició, amb aquesta frase i molts moments a la memòria. Un cop més, sortim de la casa de colònies La Conreria (una de les més grans de Catalunya, que ja sentim com casa nostra) cansats però contents, i amb un munt d’històries per explicar.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha comunicat l'aprovació per distingir el Club Esportiu Sant Nicolau, amb el Reconeixement Especial BQ Valors per la tasca que la nostra enitat ha desenvolupat, en relació als VALORS de l’esport i del bàsquet, durant la temporada 2022-2023 que just arriba a la seva conclusió

El passat dilluns 19 de juny, el Club Esportiu Sant Nicolau va tenir l'honor de ser rebut al saló de plens de l'Ajuntament de Sabadell, degut a la celebració enguany dels 40 anys de la nostra entitat. l'alcaldessa Marta Farrés, junt amb la regidora d'esports Montse González, van ser les encarregades de rebre la delegació grana, encapçalada pel nostre president Arnau Bonada, membres de la Junta, de l'Staff i jugadors/es del bàsquet base i sèniors del club.

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou uniforme esportiu per a les temporades vinents i que vam mostrar en primícia durant el Sopar Social '23. El disseny de la nova equipació està inspirat en els orígens del club, per això recuperem el color grana! També tenim molt present la ciutat de Sabadell i per aquest motiu apareix l'entramat urbà de la ciutat on podem veure en destacat casa nostra: el MÀGIC LAU. Tot plegat amb un xandall que segueix les últimes tendències en el basquet actual.

Gran novetat i sorpresa exclusiva que vam poder gaudir durant el Sopar Social '23 del passat divendres 9 de Juny, ja que el grup de música sabadellenc Bandolers, van interpretat durant un concert en directe en primícia per a tota la #FamíliaLAU, l'Himne del CESN que han creat pels 40 anys del LAU, en una actuació que va ser molt especial i emotiva.

El passat dissabte 27 de maig, arribava la XXI edició de l’esperat Torneig Pre-Mini Salvador Girbau. Enguany van participar un total de 28 equips, dividits en diverses categories dins les competicions masculines i femenines. Més de 300 jugadors i jugadores, fins a un total de 62 partits en el que van ser 12 hores ininterrompudes de Bàsquet de Formació en estat pur!

El proper dissabte 27 de maig de 2023 tindrà lloc el XXIè Torneig Pre-Mini LAUBasketball Memorial Salvador Girbau. De 9h del matí i fins les 21h del vespre viurem una jornada intensa de bàsquet a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau on un total de 28 equips, masculins i femenins repartits en diverses categories, disputaran fins a 62 partits dins del marc d'aquest esplèndid Torneig Pre-Mini.

El fins ara Gerent de l’entitat Enric Ribes, finalitza la seva vinculació amb el CE Sant Nicolau i fa un canvi de rumb professional. Des de la nostra entitat agraïm la seva tasca (l'Enric ha estat dins del CE Sant Nicolau en tres etapes diferents) i li desitgem molta sort.

Us presentem les diverses activitats que us oferim per afrontar aquest proper estiu amb molta il·lusió! Les Activitats d'Estiu les realitzarem des del 23 de juny, fins el 28 de juliol i del 28 d'agost a l'1 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les logístiques de les famílies (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Un nou acte dels 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril, on la #FamíliaLAU es va reunir per gaudir d'una gran jornada de cinema a l'Imperial, amb la projecció de la pel·lícula AIR i el Vídeo-Documental "El millor lloc on he estat mai"

Un total de 10 equips del Club Esportiu Sant Nicolau es van desplaçar arreu del territori per participar de 5 Tornejos durant aquesta Setmana Santa. Les expedicions grana van viatjar fins a Cambrils, Salou, Mataró, Gandia i Cartagena per competir en tornejos de prestigi i renom.

Tornen els dies de Setmana Santa, i els esportistes del CE Sant Nicolau no s'aturen. Enguany estaran distribuïts per 5 tornejos de bàsquet de renom a través de l'estat. Un total de 10 equips formats per més de 120 jugadors/es i més de 20 entrenadors/es faran que la #FamíliaLAU gaudeixi d'allò més practicant bàsquet i convivència.