Victòria vital del Sant Nicolau de Sabadell dissabte contra un rival que no es jugava res a nivell de classificació però que en cap moment va venir a posar les coses fàcils als locals. El matx es jugava en jornada unificada a les 19h de la tarda, mateix horari per a tots els equips de la competició, i la grada va respondre a la crida dels jugadors.

Llegeix més...

Un mal inici de partit condemna qualsevol opció de victòria del Sènior A Femení EBYP. El GEIEG B, amb una gran activitat i agressivitat defensiva, imprimia un ritme alt de partit, forçant a les de Sant Nicolau a jugar de manera diferent a la que estan acostumades. El GEIEG oferia un gran potencial des de la línia de 6'75, arribant a anotar fins a 10 triples, els quals li donaven mig partit.

Llegeix més...

Durant aquesta Setmana Santa, fins a 8 equips del CESN van participar en tornejos organitzats arreu del territori. Ja fa anys que les expedicions grana desembarquen en diversos tornejos de prestigi durant aquestes dates, i enguany, com no podia ser d'una altra manera, ho han tornat a fer deixant el seu segell de convivència i bon bàsquet. Hem tingut conjunts a tornejos a Cambrils, Saragossa i a El Prat.

Llegeix més...

Victòria ben treballada del Sènior A Femení EBYP a casa davant el CB Les Franqueses. La manca d'encert en el primer quart, tot i que les opcions eren més que correctes, feia que el Sant Nicolau estigués per darrera en el marcador al final dels primers 10 minuts de partit. Però amb un parcial 10-2 en els primers instants del segon quart, donarien la volta a l’electrònic.

Llegeix més...

El Sant Nicolau Sabadell es desplaçava fins Arenys per disputar el segon partit consecutiu a pista contrària en aquesta recta final de la temporada on la lluita per la permanència està sent molt igualada. L'equip filial del Joventut de Badalona , situat a la 5a posició va plantejar un partit fonamentat en la defensa molt intensa sempre al límit amb molta ocupació d'espais.

Llegeix més...