El Pre-Infantil 1 Masculí del CE Sant Nicolau entra al quadre d’honor del Club en proclamar-se Campió de Catalunya en una disputada Final a 8 celebrada el passat cap de setmana del 03 al 04 de juny al municipi de Solsona. L’equip entrenat per Sergi Sànchez, amb Pablo Jiménez i Pol Osul com a ajudants, va realitzar una seriosa Fase Final que s'iniciava el dissabte al matí amb els quarts de final.

Apassionant Final a 4 del Sènior A Femení EBYP a Lleida. El cap de setmana començava amb la primera semifinal, que disputarien el CE Sant Nicolau i el CB Lleida, partit per intentar estar a la final del Campionat de Catalunya i així optar a l'ascens a Copa Catalunya. Un ascens que a priori només aconseguirien 3 equips, els finalistes i el tercer classificat.

Bon final de temporada per al Sènior A Femení EBYP guanyant a l’AE Sant Andreu Natzaret A, un rival de mitja taula, que malgrat ja no jugar-se res, va posar en dificultats a les grana ja que posseeix una gran plantilla. En el primer quart, el Sènior patia una mica en la faceta del rebot defensiu, aprofitant la situació el Natzaret anotava 18 punts, gràcies a les  seves virtuts ofensives.