Inici de les Fases d'Ascens a Primera Catalana per les Sèniors B Femenines Lékué que varen disputar a doble jornada durant el mateix cap de setmana dos complicats partits davant d'un fort rival. 

Tot i que el partit va començar molt bé a l'anada a Sant Nicolau, a la mitja part es mantenia un lleuger avantatge que donava esperances a les grana de cara a enfocar l'eliminatòria. Ara bé, un Sant Andreu molt més consolidat, amb jugadores experimentades, capgirava en dues ocasions el marcador arribant al final amb 10 punts d'avantatge. 

Tot i l'intent de les grana per reduir el marcador, les visitants tenien clar que tots els punts que aconseguissin eren vitals, varen prémer l'accelerador davant unes grana tocades, que acabaven cedint 56-74. 

S'arribava diumenge a la pista del CB Sant Andreu, les grana molt mentalitzades tenien clar que podien aconseguir els 19 punts d'avantatge que els hi donarien l'accés favorable a la següent eliminatòria. Varen començar d'allò més bé, aconseguint un clar avantatge de 15 punts al final del primer període. Semblava que la difícil gesta podia ser possible. 

De totes maneres, davant tenien jugadores de talent i molt determinants, amb les coses molt clares, que tiraven de caràcter i accions individuals per anar apropant-se poc a poc al marcador. S'arribava al descans 8 a dalt favorable per les de Sant Nicolau, amb la meitat de la feina feta i 20 minuts per davant. 

La represa va ser molt dura. Un canvi defensiu per part de les locals va complicar moltíssim l'atac grana que cada vegada tenia més problemes per aconseguir anotar i anava perdent poc a poc tot avantatge. S'arribava a l'últim període amb empat i un equip local molt sòlid empès en tot moment pel nombrós públic que hi havia. Finalment, les grana varen cedir de nou 57-45, tot i lluitar de principi a fi. 

No està tot definit, encara queda una segona eliminatòria el proper cap de setmana davant del Vedruna Gràcia, que pot donar una alegria a les grana, que buscaran classificar-se en la millor posició possible de cara a aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Dissabte a les 17:45 visiten la pista del Vedruna Gràcia (Barcelona) i diumenge a les 19:15 rebran a les barcelonines a l'últim partit de l'any on buscaran la victòria amb el camp a favor. Us hi esperem! Som-hi! 

 

RESULTAT: 56-74 / 57-45