Vols col·laborar i formar part del Club Esportiu Sant Nicolau? Comença la campanya de Patrocini del CESN per tal que tothom que hi estigui interessat pugui col·laborar amb el nostre projecte esportiu. El nostre club es va constituir l'any 1983 i actualment comptem amb vàries seccions esportives, on destaca el Bàsquet com a activitat principal, amb 28 equips federats en totes les categories, masculins i femenins. És per això que us presentem quines són les opcions possibles de col·laboració.

 

 

OPCIONS DE PATROCINI :

 

 

Oferim també altres opcions personalitzades per a tots els interessats (empreses, institucions, etc..) així com l'esponsortització de Tornejos, Campus, Activitats diverses o presència amb "stands" en actes concrets.

 

ANUNCIA'T AL PAVELLÓ DE SANT NICOLAU

Dóna visibilitat a la teva marca posant una pancarta (lona de 2x1m) a la paret del pavelló de l’escola Sant Nicolau, on es disputen cada cap de setmana al voltant de 13 partits i per on hi passen 600 persones cada cap de setmana entre jugadors/es, pares i mares, àrbitres i entrenadors/es entre d’altres. 

 

 

PATROCINA UN DELS NOSTRES EQUIPS

Incrementa la visibilitat a la teva marca patrocinant un dels nostres equips. D'aquesta manera l'equip agafa el nom del patrocinador, apareixent a la nostra web i a la de la Federació Catalana de Bàsquet amb la següent forma: PRE-MINI MASCULÍ - NOM DEL PATROCINADOR.

A més, s’informarà de tots els resultats de l’equip patrocinat amb el nom i el logotip del patrocinador a Twitter, Instagram i Facebook  on comptem amb més de 5.000 seguidors.

 

PATROCINADOR DE LA SETMANA

Amb l'objectiu de donar més visibilitat als nostres col·laboradors posem en marxa la iniciativa anomenada Patrocinador de la Setmana, que consisteix en que cada jornada, un dels col·laboradors del CE Sant Nicolau apareixerà de manera visible a la convocatòria de partits del cap de setmana que s’envia a tots els socis del club a través de e-mail i que també es publica a Twitter, Facebook, Instagram i web.

D’altra banda, el col·laborador també apareixerà en el cartell setmanal amb els partits de la jornada al pavelló de Sant Nicolau, que informa dels horaris i anima als socis i simpatitzants a veure els partits que disputen els nostres equips com a local.

Finalment, durant el cap de setmana en que pertoqui ser el “Patrocinador de la setmana”, es donarà l’opció de poder publicitar-vos a través de tríptics o butlletins informatius a l’entrada del pavelló i poder dissenyar un tweet per a què més de 2.500 seguidors de @CESantNicolau a Twitter coneguin la vostra companyia.

 

 

QUIN IMPACTE POTS TENIR A XARXES SOCIALS?

El nostre compromís és difondre la marca del patrocinador al llarg de l'any mitjançant totes les plataformes de comunicació, ja sigui web, twitter o facebook. El club compta amb una presència cada vegada més potent a les xarxes socials, amb més de 2.500 seguidors a Twitter, més de 1150 likes a Facebook, 2000 seguidors a Instagram i 200.000 visites a la web durant l’últim any.

 

Tens algun dubte?
Per a més informació o si voleu resoldre algun dubte ens podeu contactar enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..