Vols col·laborar i formar part del Club Esportiu Sant Nicolau? Comença la campanya de Patrocini del CESN per tal que tothom que hi estigui interessat pugui col·laborar amb el nostre projecte esportiu. El nostre club es va constituir l'any 1983 i actualment comptem amb vàries seccions esportives, on destaca el Bàsquet com a activitat principal, amb 32 equips federats en totes les categories, masculins i femenins. És per això que us presentem quines són les opcions possibles de col·laboració.

 

 

 

ANUNCIA'T AL PAVELLÓ DE SANT NICOLAU

Dóna visibilitat a la teva marca posant una pancarta (lona de 2x1m) a la paret del pavelló de l’escola Sant Nicolau, on es disputen cada cap de setmana al voltant de 13 partits i per on hi passen 600 persones cada cap de setmana entre jugadors/es, pares i mares, àrbitres i entrenadors/es entre d’altres. 

 

 

PATROCINA UN DELS NOSTRES EQUIPS

Incrementa la visibilitat a la teva marca patrocinant un dels nostres equips. D'aquesta manera l'equip agafa el nom del patrocinador, apareixent a la nostra web i a la de la Federació Catalana de Bàsquet amb la següent forma: PRE-MINI MASCULÍ - NOM DEL PATROCINADOR.

A més, s’informarà de tots els resultats de l’equip patrocinat amb el nom i el logotip del patrocinador a Twitter, Instagram i Facebook  on comptem amb més de 6.000 seguidors.

 

QUIN IMPACTE POTS TENIR A XARXES SOCIALS?

El nostre compromís és difondre la marca del patrocinador al llarg de l'any mitjançant totes les plataformes de comunicació, ja sigui web, twitter o facebook. El club compta amb una presència cada vegada més potent a les xarxes socials, amb més de 2.600 seguidors a Twitter, més de 1150 likes a Facebook, 2400 seguidors a Instagram i 200.000 visites a la web durant l’últim any.

 

Tens algun dubte?
Per a més informació o si voleu resoldre algun dubte ens podeu contactar enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..