Important victòria del Sènior B Femení Lékué, que va fer la seva feina a domicili aconseguint la victòria davant del Sant Andreu Natzaret B i ara depenen única i exclusivament d'elles mateixes per a classificar-se per a les Fases d'Ascens a Primera Catalana. 

El partit va començar prou bé per les de Sabadell, que tot i no aprofitar totes les ocasions de que disposaven per anotar, començaven a agafar avantatge al marcador, amb un joc tranquil i sòlid. De totes maneres, calia millorar l'atac estàtic, sovint massa travat i sobretot l'encert a cistella. 

A la mitja part, 14-23 per les grana i partit controlat. Malgrat tenir uns minuts dubtosos al inici del 3r període, les noies de Sant Nicolau varen saber mostrar solidesa i millorar en alguns aspectes del joc, aconseguint agafar una distància que ja seria definitiva, fins al final 34-52. Toca ara preparar bé la setmana, amb la derrota de Joventut de Badalona femení, les grana amb average a favor, necessiten guanyar per classificar-se per les fases d'ascens. Així doncs el proper diumenge reben a casa al Asfe Sallent, a les 19:15 amb la intenció de poder aconseguir aquesta tercera plaça que els hi asseguraria un premi genial per tancar l'any. Seguim! 

 

RESULTAT: 34-52