Partit de Fases Finals que va jugar el Sots-21 Masculí en el que no hem tingut cap possibilitat de guanyar a un rival que ha jugat a un bàsquet espectacular amb un ritme i una rapidesa que no hem pogut contrarestar en cap moment.

Des del primer minut no hem estat capaços d'atacar bé atesa una molt bona defensa del rival que els va permetre ràpids contraatacs i anotar cistelles fàcils. Per altra banda, la nostra pressió després de cistella, que ha estat una de les nostres armes més fiables, no ha estat tan efectiva com normalment. La tònica del primer quart, en què vam acabar 8 - 26 va continuar al segon quart amb superioritat del rival en el rebot ofensiu i especialment a les ràpides transicions ofensives. Al descans vam arribar amb un clar 17 - 50.

El tercer quart va ser molt diferent. El nostre equip es va treure una mica la pressió i va jugar amb molta més naturalitat i menys precipitació. Vam començar a ficar tirs exteriors i a defensar una mica millor i això va tenir un reflex clar en el resultat del quart que vam guanyar per 14 - 11 amb un parcial de 31 - 61.

A l'últim quart, el rival va pujar una mica més el nivell i va tornar a guanyar-lo clarament per 14 - 24. Tot i això, intentarem guanyar a Badalona per acabar el millor possible aquesta fantàstica temporada.

Estem orgullosos d'aquest equip.

 

RESULTAT: 45-85