El Pre-Infantil 1 Masculí del CE Sant Nicolau arribava a la final de Barcelona després de derrotar al CB Gavà en la jornada anterior per 67 -17, en un partit on els grana es mostraren molt superiors i tancaren el marcador abans de la mitja part.

La final contra el CB Can Parellada no va ser tant fàcil i els terrassencs van posar moltes dificultats al Sant Nicolau. El Can Parellada jugava a la seva pista de joc, l’ambient era espectacular amb el pavelló ple a vessar, i amb un públic que no parava d’animar als locals.

Els primers compassos del partit van ser pels granes que aconseguiren un primer avantatge de nou punts després de cinc minuts de joc. Però a partir d’aquí el partit es va equilibrar, els sabadellencs es mostraven nerviosos i precipitats i els Can Parellada ho aprofitava per igualar el matx. A la mitja part el resultat era de 31 - 43 a favor del Sant Nicolau.

A la represa, els sabadellencs van ser capaços de trobar el seu millor joc, i amb un parcial de 7 -31 van obrir una important diferència en l’electrònic, arribant  a la fi del sisè quart amb un 38-74 al seu favor i deixant el partit pràcticament decidit. En els dos darrers quarts, un Can Parellada que no deixava de lluitar, va aprofitar per retallar la distància fins arribar al 64-88 final.

Bon partit del Sant Nicolau que els permet endur-se el Campionat de Barcelona de nivell A1 i classificar-se per a la Final a 8 del Campionat de Catalunya que es disputarà a Solsona el proper cap de setmana.

 

RESULTAT: 67-17 / 88-64