Últim partit amb sensacions oposades per les grana, que rebien al potent Femení Maresme A, el millor de tots els equips que s'han trobat durant l'any, per tancar un any intens i molt lluitat a la màxima categoria, Infantil A1. 

El partit va tenir un clar domini visitant de principi a fi, tot i que les grana varen tenir molt bona actitud, intentant competir i lluitar en tots els minuts de joc. El joc visitant, molt estructurat, amb jugadores físicament molt superiors, sobretot prop de cistella, va superar en totes les facetes del joc a les jugadores de Sabadell, que malgrat intentar-ho tot, cedien davant les rivals. Aconseguien però, que no es tanqués el marcador fins al inici del 7è període, amb el definitiu 26-76. 

Felicitar a totes les jugadores, que poden estar molt contentes del que han anat superant mes a mes. Començant molt d'hora i complint l'objectiu de les Fases a l'agost, accedint a la categoria A, varen competir d'allò més bé a la primera fase i assolien doncs la màxima, A1. Els mesos de gener a maig, han servit per poder posar la cirereta al pastís, competint i jugant partits contra els millors equips de Catalunya de la categoria Infantil Femení. Enhorabona, seguim! 

 

RESULTAT: 26-76