Últim partit de lliga pels nostres cadets amb l’oportunitat de lluitar per la segona plaça després d’haver vençut la setmana passada contra un rival directe per a aquesta posició.

Les ganes d’acabar en la part més alta de la classificació eren clares i des de bon principi es va poder veure a pista. Un partit molt exigent físicament que requeria el 100% de l’equip.

De sortida s’aconsegueix un petit avantatge al marcador que denota un cert domini local. Malauradament, a mitjans del segon quart arriba un parcial en contra propiciat per l’encert visitant des de més enllà de 6,25 que torna a posar els verd i negres en el partit.

A partir d’aquest punt, el partit i cap dels dos equips aconsegueix imposar-se. Qualsevol errada podria suposar un desequilibri difícil de recuperar. A l´inici de l’últim període els rivals surten amb un punt més d’intensitat que els permet obrir encarar el tram final del matx amb bones sensacions. Els sabadellencs responen amb una remuntada de les per recordar i es posen a només 2 punts a 4 minuts pel final. Llàstima que els de casa perden pistonada i no aconsegueixen rematar l’esforç. Quan més calia anotar fallen i acaben perdent de 8 després d’una sèrie d’atacs infructuosos per acabar la remuntada.

Gràcies de tot cor per la temporada plena d’emocions que hem viscut tots plegats. Des del cos tècnic esperem que recordeu durant molt temps els bons moments; però no oblideu les dificultats, us permetran aprendre i créixer. Nosaltres també hem après de la vostra manera de viure el bàsquet i de gaudir el dia a dia.

 

RESULTAT: 44-52