El Mini Femení Grana va assistir al 1r Torneig de Bàsquet Femení del C.E. Xamba de Vilafranca, quedant enquadrats a la categoria Mini B en el grup 1, juntament amb el CEB. Pallejà i el BF Viladecans B.

El primer partit va ser contra el CEB Pallejà on en una primera part poc lluïda les grana van arribar amb una lleugera avantatja en l'electrònic al final dels primers 20 minuts. A la represa, les gran van millorar la seva defensa i van poder aconseguir cistelles més fàcils que van permetre assolir una diferència final al voltant dels 30 punts. 

Tot seguit, una hora després d'acabar el primer partit, s'enfrontaven al BF Viladecans, equip que també havia guanyat al CEB. Pallejà. El BF Viladecans havia quedat líder del seu grup de lliga regular a B-1 i esperàvem un partit complicat, ja que l'equip vencedor disputaria la final contra l'equip amfitrió.

Les nostres van sortir molt intenses i concentrades i des de l'inici ja van obrir una petita escletxa en el marcador. Es van veure alguns dels millors minuts del torneig i, probablement, de la temporada. Molt bona defensa en línies generals i accions col·lectives amb bona resolució en atac. Així doncs, les nostres van acabar imposant-se per una diferència de 20 punts i així accedien a la gran final.

La final va ser a la tarda i les nostres van arribar una mica justes de forces i amb baixa concentració. A la primera part, cap dels dos equips va mostrar un joc excessivament atractiu però va acabar amb resultat favorable per les jugadores grana. Aquest feia pensar en una possible victòria. No obstant això, a la segona part les jugadores visitants no van saber sobreposar-se i van deixar-se anar completament, servint en safata el títol de la categoria Mini B al C.E Xamba. 

Una llàstima no tancar l'any amb un primer lloc d'un torneig, però cal felicitar a les noies que van acabar en una gran segona posició i que van fer un molt bon torneig, mostrant, en alguns moments, un bon joc. 

Toca donar per finalitzada la temporada i aprofitar per fer una petita parada per agafar forces i tenir ganes d'encetar una nova temporada.