Segona eliminatòria de les Fases d'Ascens pel jove equip de Sant Nicolau, que encarava amb moltes ganes els darrers 2 partits de l'any. 

Dissabte a la tarda, van tenir un bon inici de partit a la pista del Vedruna, dominant en tots els aspectes del joc, excepte un, el rebot defensiu, cosa que va permetre que les locals es mantinguessin al partit a base de castigar la falta de control en el rebot grana i amb un gran encert exterior inicial. 

Tot i així, el partit va ser ajustat de principi a fi. Cap dels dos equips cedia en cap moment i s'arribava al final amb un 51-50 i tot obert per l'endemà. 

Diumenge, les grana jugaven a casa, en l'últim partit de la temporada i amb una grada que feia goig i que volia acompanyar l'equip en aquell moment especial. Varen començar endollades i bé, però el partit de seguida va ser una calca del dia anterior. Molt ajustat de principi a fi, amb moments de bàsquet molt bons per part d'ambdós equips. Al final, les noies de Sant Nicolau cedien de nou tant sols per tres punts. 

Enhorabona a totes les jugadores que han format part d'aquest equip i també a totes les que en algun moment o altre han donat un cop de mà a l'equip quan ho han necessitat. Viure unes Fases d'Ascens amb la meitat de l'equip debutant pràcticament a sènior i l'altre meitat, en franja d'edat cadet i junior, té molt mèrit. A gaudir ara d'unes merescudes vacances! 

 

RESULTAT: 51-50 / 44-47