El Júnior 1 Masculí no va poder superar l’eliminatòria de quarts de final de Interterritorial i va caure amb claredat per 64-40 a la pista de EBG Marc Gasol, equip que enguany només havia perdut un partit en tota la temporada, precisament a la jornada 1 de lliga davant el nostre equip.

En un partit marcat pel bon nivell defensiu dels dos equips, Marc Gasol feia valer la seva superioritat física i poc a poc agafava distància al marcador (22-14, min.14) però gràcies els nostres van reaccionar a base de contraatacs fins arribar a igualar de nou el partit (23-23, min 27). Els darrers minuts del segon període van afavorir el conjunt gironí, que va aconseguir marxar al descans amb un lleuger avantatge (29-23, min.20).

El tercer període els dos equips van posar un nivell defensiu molt alt, especialment el locals que deixaven a un desencertat Sant Nicolau amb només quatre punts anotats en vuit minuts, però que tancava el període amb dos triples per mantenir-se viu al partit (44-33, min 30).

A l’inici del darrer període els locals encadenaven tres triples gairebé consecutius que deixaven molt tocat a un desencertat i frustrat Sant Nicolau que, al minut 33, acudia per segona vegada en tot el partit a la línia de tirs lliures. Els darrers minuts van ser un tràmit pel EBG Girona, rival molt potent i davant el qual cal fer un partit molt bo per poder sumar la victòria. No va poder ser així i el partit va finalitzar amb un clar 64-40.

Malgrat aquesta dura derrota davant, l’equip acaba la temporada caient a quarts de final davant un molt bon rival i deixant enrere moments de molt bon joc. Ara toca recuperar-se de la derrota, fer un bon sopar de final de temporada i tornar a entrenar per ser seguir sent cada dia una mica millors que el dia anterior.

 

RESULTAT: 64-40