Gran partit el que va jugar el Sènior B Femení diumenge a la tarda a Sant Nicolau davant Asfe Sallent, on la victòria els hi dóna l'accés a les Fases d'Ascens a Primera Catalana. 

Varen començar nervioses, sense anotar durant els primers minuts i amb un Asfe Sallent que anava fent a poc a poc. De totes maneres, les joves jugadores grana, s'havien preparat molt bé durant la setmana i tenien clar el seu objectiu, que era aconseguir la victòria com fos. Passats els dubtes inicials, les grana van controlar el partit en tots els aspectes del joc inclús jugant el seu millor bàsquet a prop de cistella. S'arribava al descans amb un avantatge favorable d'11 punts. 

A la represa, el 3r període va ser complicat. Les visitants van prémer l'accelerador i les grana van viure uns minuts de desconcert. Un cop van tornar a imposar el seu ritme, varen trencar definitivament el partit, empeses per una grada a rebentar que va ser part important en la victòria de l'equip. Final, 71-57 i accés a les Fases d'Ascens. Un gran èxit per totes les jugadores, on 6 de les quals no tenen ni edat sènior. Ara toca preparar de nou bé la setmana per afrontar la primera eliminatòria a doble jornada el proper cap de setmana davant el CB Sant Andreu A. Enhorabona i seguim! 

 

RESULTAT: 71-57