El Pre-Infantil 1 Masculí del CE Sant Nicolau entra al quadre d’honor del Club en proclamar-se Campió de Catalunya en una disputada Final a 8 celebrada el passat cap de setmana del 03 al 04 de juny al municipi de Solsona. L’equip entrenat per Sergi Sànchez, amb Pablo Jiménez i Pol Osul com a ajudants, va realitzar una seriosa Fase Final que s'iniciava el dissabte al matí amb els quarts de final.

Els sabadellencs van guanyar de manera sòlida als tarragonins d’El Carme Bàsquet per 82 a 32 en la jornada matinal de dissabte i en la semifinal de la tarda als barcelonins de l’Escola IPSI A per 95 a 57. 

 

 

A la final de diumenge contra el TGN Bàsquet, els grana van plantejar un partit seriós i molt ambiciós, desplegant un gran joc col·lectiu molt sòlid en defensa i amb gran encert de cara a cistella, fins a assolir el resultat final al marcador de 77-40. 

“Estic molt orgullós del gran treball que ha realitzat l’equip durant tot l’any. Acabar una temporada sense perdre un sol partit, essent Campions de Barcelona i Campions de Catalunya és un gran premi i reconeixement per aquests jugadors, pel seu talent i el seu esforç personal” explica l’entrenador Sergi Sànchez. 

 

 

No us oblideu de visualitzar les Galeries Fotogràfiques de l'esdeveniment