Trepidant partit el que es va viure al pavelló del carrer Jardí aquest diumenge. Els locals volien acomiadar-se amb un triomf en una temporada marcada per la irregularitat i els visitants s’ho jugaven tot: depenien de si mateixos per proclamar-se campions de la categoria.

Aquest últim fet es va notar en excés durant els primers minuts, on un allau d’intensitat i joc va eclipsar als granes (2-9), que es van recuperar pocs minuts després (11-14), per acabar cedint en un primer quart d’alt voltatge (16-21). La premissa era clara: aturar les transicions visitants i controlar el rebot per no donar segones oportunitats. I tot fent això, els sabadellencs van dominar totalment els primers minuts del segon quart, capgirant el marcador amb un parcial de 13-0 (29-21). Una reacció fulminant visitant als últims dos minuts del quart equilibrava les forces al descans (34-34). Esperaven 20 minuts més, doncs, d’emoció i nervis per part d’ambdós conjunts.

El tercer quart va seguir un mateix guió constantment: els col·legials agafaven petites rendes al marcador de 4 o 6 punts que eren neutralitzades pels santcugatencs. Llavors, el marcador reflectia un mínim avantatge per part local. Últim quart que seguia una tònica similar al tercer, fins que tres bones accions consecutives locals situaven la màxima diferència al marcador a falta de 4 minuts pel final (66-53). Semblava que el partit estava sentenciat però llavors l’encert dels sabadellencs va desaparèixer i els visitants no ho van desaprofitar per ajustar el marcador a falta de 50 segons (68-67). A la següent acció els santcugatencs van anotar, posant-se per davant (68-69). Els tirs lliures errats van acabar condemnant als granes, que van caure de manera ajustada (69-71) davant el QBasket, que es proclamava merescut campió.

La temporada, doncs, conclou pel Júnior 3 Masculí Heimdall amb una sensació agredolça, ja que s’ha competit a tots els partits però els petits detalls no han permès fer-los sumar més alegries durant la temporada.

 

RESULTAT: 69-71