El dissabte 10 de juny el Mini Masculí Grana participava al Torneig de Minibàsquet organitzat pel CB Castellar, en el que seria la cloenda de la temporada.

El Torneig consistia en un grup de 5 equips on jugarien tots contra tots per tal de determinar la classificació final. Així doncs, els grana començaven la jornada jugant a les 9h del matí contra el CB Premià de Dalt “A”. El matx s’iniciava amb domini dels de Premià i amb uns sabadellencs tímids en atac i despistats en defensa. Un cop passat els primers minuts del partit, els nostres es van assentar al camp i van millorar el seu joc, aconseguint imposant-se amb claredat i obtenint la primera victòria.

Abans del segon partit els jugadors santnicolauencs van participar del concurs de triples, obtenint grans puntuacions i classificant 3 jugadors en el Top 5 de puntuacions finals.

El segon partit era contra el CN Sabadell “A” en el que seria un bon derbi local. Els primers minuts van ser igualats, però una sèrie de males decisions ofensives, amb moltes pèrdues de pilota i imprecisions en atac feien que els nedadors agafessin una renda de 10 punts al descans. Però els grana van reaccionar molt bé i van realitzar uns últims 20 minuts molt bons i solvents, impedint l’anotació dels nedadors i donant la volta al marcador fins imposar-se per 12 punts de diferència.

 

 

Després de dinar, l’equip s’havia d’enfrontar amb l’altre conjunt invicte fins el moment, el Torrot Maresme 3 Viles, un equip format amb jugadors de primer any amb gran talent tècnic i molt bon joc col·lectiu. L’inici va tornar a afavorir a l’equip rival, que podia desenvolupar el seu joc a plaer degut a la apatia defensiva dels nostres. Però de nou la reacció grana va ser fulgurant, i ajustant defensivament línies de passada i corrent al contraatac van anar retallant distàncies en el marcador fins arribar a l’últim minut empatats. Les bones defenses i un parell de tirs lliures anotats donaven la victòria al conjunt grana davant d’un gran rival.

Només quedava posar la cirereta al torneig en l’últim partit davant el CB La Salle Horta “A”. El matx va estar dominat de principi a fi pels grana que van poder realitzar un bon joc amb alta anotació i amb tots els jugadors implicats i gaudint a pista.

El Mini Masculí Grana va poder obtenir 4 victòries en els 4 partits que va disputar, aconseguint així la 1ª Posició del Torneig i posant una cloenda magnífica a la temporada.