Bon final de temporada per al Sènior A Femení EBYP guanyant a l’AE Sant Andreu Natzaret A, un rival de mitja taula, que malgrat ja no jugar-se res, va posar en dificultats a les grana ja que posseeix una gran plantilla. En el primer quart, el Sènior patia una mica en la faceta del rebot defensiu, aprofitant la situació el Natzaret anotava 18 punts, gràcies a les  seves virtuts ofensives.

Però ja en el segon quart, les de Sabadell s'imposaven a nivell defensiu, deixant en només 4 punts al seu rival i trencant el partit per a la segona part. Un bon encert des de la línia de triple, donava fluïdesa al joc.

A la segona part, seria tot el contrari, l'encert venia des de la línia de tirs lliures, Natzaret augmentava el nivell físic i arribava al límit defensiu, fent moltes faltes.

Els últims 10 minuts tornarien a ser de caràcter ofensiu des de la llarga distància i tancaven definitivament el partit a favor de les grana.

Ara el Sènior A Femení EBYP, després d'assolir la segona posició final de la classificació, afronta la seva última setmana abans de la Final a 4, on s'enfrontarà al CB Lleida, equip amb un gran talent ofensiu i ràpid. Només queda gaudir d'un gran any i competir de la millor manera possible per afrontar aquesta Fase d’Ascens a Copa Catalunya.

 

RESULTAT: 65-48