El passat dimecres 22 de febrer de 2023, la #FamíliaLAU va assistir a un dels actes del centenari de la Federació Catalana de Basquetbol en una sessió cinematogràfica molt especial, “El triple de la meva vida” dins de la 13ª Edició del BCN Sports Film Festival, als cinemes Girona de Barcelona.

 

 

Durant l'esdeveniment s'ha projectat The Queen of Basketball (dels productors executius Shaquille O’Neal i Stephen Curry) guanyadora de l’Òscar a millor curtmetratge documental en 2022, i el Vídeo-Documental del Torneig Pre-Mini Salvador Girbau "El millor lloc on he estat mai", del CE Sant Nicolau, entre altres. Entre els assistents hi havia membres de junta del mateix CESN i l’Escola Sant Nicolau, jugadors/es i familiars sent un èxit d'assistència doncs, per part de l'entitat.

Remarcar que el curtmetratge realitzat a mans de David Casas “El millor lloc on he estat mai ", projectat davant de més de 300 persones assistents a la sala, va ser un dels més aclamats pel públic. Un moment màgic en el qual el públic ha pogut posar-se en la pròpia pell dels nens i nenes que viuen el bàsquet amb passió; les seves pors, il·lusions i pensaments abans d’un partit.

Recordarem sempre aquesta fita històrica en els 40 anys del CE Sant Nicolau.

Des del CESN estem molt orgullosos de que una producció audiovisual realitzada dins del club tingui aquest reconeixement. Podeu tornar a gaudir d'aquest espectacular Vídeo-Documental: