El passat dilluns 19 de juny, el Club Esportiu Sant Nicolau va tenir l'honor de ser rebut al saló de plens de l'Ajuntament de Sabadell, degut a la celebració enguany dels 40 anys de la nostra entitat. l'alcaldessa Marta Farrés, junt amb la regidora d'esports Montse González, van ser les encarregades de rebre la delegació grana, encapçalada pel nostre president Arnau Bonada, membres de la Junta, de l'Staff i jugadors/es del bàsquet base i sèniors del club.

Un acte que va durar aproximadament 1 hora i que va permetre omplir el saló de plens de l'Ajuntament amb els colors del CESN, lluint els joves esportistes la samarreta commemorativa dels 40 anys. El president del club, Arnau Bonada va voler agrair a la ciutat i a l'ajuntament per l'acollida, recordant els valors que caracteritzen el club i la tasca esportiva com social, que ha pres molta envergadura degut als diversos actes de celebració de l'efemèride.

L'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, també va dirigir unes paraules als presents, donar molt de valor a l'oportunitat que dona el club a la gent de la ciutat, portant la marca de Sabadell arreu i els jugadors i jugadores de la base, que nodreixen els primers equips i fan créixer el sentit de pertinença.

Just després varis jugadors del club es van animar a agafar el micròfon i explicar les seves experiències a la #FamíliaLAU, precedint el final de l'acte, en el que hi va haver un intercanvi d'obsequis per part de l'Arnau Bonada i la Marta Farrés.

Una gran jornada , i un sincer agraïment del nostre club per aquesta gran rebuda institucional.

 

VÍDEO - RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT DE SABADELL

Us deixem el vídeo-crònica que va enregistrar TV Sabadell - Vallès, sobre aquest acte.