REGLAMENT

1.- Cada equip participant estarà composat per un mínim de 8 jugadors/es i un màxim de 12.
2.- Els partits es composaran de 8 parts de 5 minuts cadascun a rellotge corregut, aturant-se únicament en els tirs lliures del darrer període. Entre períodes, i també entre primera i segona meitat, es deixarà únicament un minut de descans.
3.- Els partits s’iniciaran de manera puntual, tenint en compte que si un equip arriba tard, es reduirà el temps de joc. En cap cas s’allargarà el temps de joc.
4.- A cada part es pot sol·licitar un temps mort en qualsevol dels períodes. En aquest cas si que s’aturarà el rellotge. Es podrà concedir el temps mort en qualsevol moment que xiuli l’àrbitre o després de cistella anotada. Els temps no són acumulables.
5.- Al darrer període és l’únic en el qual es poden fer canvis.
6.- Queden prohibides les defenses en zona. En cas de fer-les l’equip infractor serà advertit. En cas de reincidir es xiularà una falta tècnica.
7.- En els partits de grup, l’empat es considerarà com a resultat vàlid. De cara a la classificació, serà la diferència de punts a favor i en contra el que dictamini l’ordre entre dos equips empatats a punts.
8.- En els partits d’eliminatòria, en cas d’empat es jugarà una pròrroga de tres minuts, a temps corregut en els tirs lliures i només parant el rellotge en el darrer minut. Si persistís l’empat, es jugaria una “tanda de tirs lliures” amb tres llançadors per equip.
9.- Els equips no disposaran pràcticament de temps per escalfar a pista (màxim deu minuts, mínim tres minuts), per la qual cosa es recomana fer l’escalfament fora de la pista.
10.- Tota la resta de normativa es portarà a terme de manera reglamentària (FCBQ).
11.- L’organització es reserva el dret de modificar el temps de joc per ajustar l’horari del torneig així com la normativa de joc per facilitar-ne la participació. Qualsevol incidència serà resolta per la Comissió organitzadora , de manera immediata i amb un sentit irrevocable.

 

Pots descarregar la informació en PDF punxant sobre el següent botó: