Victòria molt treballada del Júnior 1 Masculí que dóna l'accés a la Final a 4 de nivell interterritorial. El partit va començar molt bé pels interessos locals que acabaven el primer quart en 7 punts d'avantatge en el marcador. El partit va estar controlat pels granes fins a l'inici del darrer quart però sempre amb mínimes diferències que mai superaven els sis punts.

Però en l'últim període el Sant Nicolau es va col·lapsar fruit dels nervis i només va aconseguir anotar quatre punts en 10 minuts, fet que va aprofitar la Salle Manresa per donar la volta al marcador i guanyar el partit d'un punt. La renta del partit anada, on els sabadellencs guanyaren d'un punt, va fer que s'hagués de jugar una pròrroga.

La pròrroga va acabar de nou amb victòria per la mínima de la Salle i es van haver de jugar cinc minuts extres més. Finalment després d'un minuts plens de tensió, el Sant Nicolau s'emportava la victòria en el partit i la eliminatòria.

Aquest diumenge a les 10.00 el Júnior 1 Masculí jugarà la primera semifinal de la Final a 4 davant el CEB Marc Gasol. Molta sorts i bon bàsquet!

 

RESULTAT: 72-71

 

c3m210516