Eliminatòria duríssima la que jugava el Júnior 1 Femení davant el Barça CBS Grana, equip classificat en segon lloc del seu grup però que ara rebia reforços de jugadores del equip júnior de Preferent “A”. No obstant, les nostres noies no es van arrugar davant la superioritat física local i van sortir sense complexes, col·locant un 8-21 al final del primer quart que encenia les alarmes al conjunt local.

A partir d’aquí, les blaugrana van pujar el to defensiu i van dificultar molt l’atac sabadellenc, arribant al descans amb marcador igualat (25-26).

A la segona meitat el partit va mantenir aquesta igualtat, amb intercanvis de cistelles però les nostres perdien pel camí a la seva capitana, per culpa d’una luxació a l’espatlla en rebre un bloqueig. El Barça CBS va aprofitar per sumar des de la línia de tir lliure i encarar el darrer minut de partit amb sis punts d’avantatge (61-55, min.39). No obstant, en un darrer minut ple de caràcter les grana van sumar cinc punts i van fer una darrera defensa que va les va permetre sortir vives i cedir per només un punt en un partit molt complicat.

 

RESULTAT: 61-60


Pavelló ple a Sant Nicolau per veure el Júnior 1 Femení després que el Cadet Femení es proclamés campió de Barcelona just abans. Les sabadellenques eren molt conscients de la inferioritat física amb la qual afrontaven el partit, però això no va impedir una sortida en tromba que obligava als visitants a demanar dos temps morts per aturar el vendaval de les nostres. Al minut quinze de partit, 26 a 11, màxima diferencia per les locals en tota l’eliminatòria.
Però poc a poc el Barça CBS va entrar al partit, fent va valer la superioritat al rebot i també l’encert en el llançament exterior. Al descans, 35-24 per les nostres.

Però el tercer quart no va ser bo pels interessos de les nostres júniors, que poc a poc acusaven l’esforç realitzant i perdien presència al rebot defensiu. Les visitants no perdonaven i aconseguien acostar-se perillosament al marcador (48-45, min. 30). A més, les nostres estaven molt condicionades per les faltes personals i els hi costava mantenir el ritme de joc. Finalment, al minut 39 les visitants es posaven per primera vegada per davant al marcador i el Sant Nicolau, malgrat disposar d’un llançament per igualar el partit, va acabar cedint per un sol punt.

L’equip va perdre l’eliminatòria però va anar al límit durant els vuitanta minuts. Al final del partit les noies van agrair el recolzament rebut al públic, que dempeus va ovacionar les noies per l’esforç realitzat. Espectacular eliminatòria en la qual cal felicitar al rival pel seu passi a la Final a Quatre, però que no tapa l’espectacular temporada de l’equip.

 

RESULTAT: 58-59

 

c3m210516