La gran temporada que han realitzat aquests nois els ha permès disputar aquest cap de setmana les Fases Finals Territorials de categoria Mini nivell A1. La classificació en 5a posició en la fase regular portava a l’equip a disputar-se la plaça per al campionat de Catalunya amb el CB L’Hospitalet A amb qui es disputaven la semifinal. Els equips de SESE i CB Sant Josep eren els protagonistes de l’altra semifinal.

Els grana eren conscients de la dificultat del partit, coneixien al rival i sabien de les opcions que tenien. El partit va ser dominat pels d’Hospitalet, mostrant-se superiors, però es van trobar davant els grana, que en cap moment van llençar la tovallola. Les petites diferències de cada quart, però, sempre favorables a l’Hospitalet, anaven eixamplant la diferència. L’equip va ser capaç de fer algun bon parcial a favor, però ràpidament era contrarestat. Passaven els minuts i amb ells les opcions de remuntada, així que derrota clara que posava punt i final a la magnífica temporada de l’equip.

Enhorabona a tots els jugadors que han participat d’aquesta temporada, han demostrat que poden assolir un gran nivell de joc i ens han fet gaudir molt.

MOLTES FELICITATS A TOTS!    

 

RESULTAT: 104-65

 

c3m210516