Dissabte 28 de maig al matí a primera hora les Pre-Infantils jugaven el primer partit de les fases de nivell A1 davant el CB Grup Barna, que havia quedat 6è classificat de la lliga regular del seu grup. El partit va començar ajustat, amb domini grana, però sense una distància àmplia al marcador. Tot i així, unes grana superiors, poc a poc anaven agafant distància a base de intensitat en defensa i ràpids contraatacs. 

Gestionant molt bé els últims períodes de partit, les noies de Sant Nicolau varen aconseguir tancar marcador a falta d'1 minut per acabar el partit, culminant així un molt bon partit de totes les jugadores. Primer pas dels que tenien pendents. 

 

RESULTAT: 80-30

Les grana varen començar el partit encallades en atac, amb un equip contrari superior físicament, amb jugadores més grans i una d'elles molt determinant que feia força mal a través de situacions d'1c1. Un cop passats els nervis inicials i controlant la defensa, les noies de Sant Nicolau varen anar picant pedra i traient endavant un partit complicat. 

Malgrat va ser ajustat fins al 6è període, els dos darrers quarts, de domini grana, varen servir per trencar el partit i sobretot decantar la balança gràcies a bones accions individuals i varis contraatacs que desmuntaven la defensa visitant. 

Així doncs les Pre-Infantils certificaven una plaça a la final a 8 del proper cap de setmana 4 i 5 de Juny a Solsona, fantàstic i merescut premi després d'una brillant temporada, on a part d'evolucionar i créixer individualment i com a equip, es mantenen invictes en competició oficial. Tenen una setmana per a preparar-se per l'últim cap de setmana de competició.

 

RESULTAT: 67-50

 

Enhorabona per l'accés al Campionat de Catalunya noies! 

 

c3m210516