Diumenge 29 de maig al matí es jugava a Artesa de Segre la primera semifinal de la Final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior Interterritorial entre el CE Sant Nicolau i el CEB Marc Gasol A. El partit va començar amb un domini clar de l'equip gironí que ens el primers 5 minuts de joc es situava amb un 3 - 14 al seu favor.

L'equip sabadellenc es veia incapaç d'aturar un equip que oferia un gran desplegament físic i que controlava a plaer el ritme de partit. Gràcies a una defensa zonal l'equip grana va aconseguir aturar el joc ofensiu dels gironins i poc a poc va anar eixugant la diferència fins a situar-se dos punts a sota al final del segon quart.

A la represa el Sant Nicolau va oferir la seva millor versió i donava la volta al marcador gràcies a una bona defensa i a la bona elecció en les jugades d'atac.

Quan tot semblava que era possible, el CEB Marc Gasol A va incrementar la intensitat del seu joc amb una 1-3-1 molt agressiva i els grana, molt desgastats per l'esforç, van ser incapaços de trencar la teranyina defensiva dels gironins que es van acabar enduent el partit per un 46-58.

Bon partit del Sant Nicolau en el darrer partit de la temporada i gran competició la jugada aquest any que els ha permès convertir-nos i campions de grup i arribar a la Final a 4 del Campionat de Catalunya. Enhorabona!

 

RESULTAT: 46-58

 

c3m210516