Brutal el cap de setmana que ha viscut el nostre Cadet 3 Masculí el passat 28 i 29 de maig. Si ja havia sigut un èxit arribar a la Final a 4 organitzada a Mollerussa, que hem de dir si el resultat ha acabat sent proclamar-se Campions de Catalunya! Han estat dos partits apassionants, potser poc brillants, però molt, molt emocionants contra dos grans rivals que buscaven i lluitaven per obtenir la glòria igual que els sabadellencs.

A la semifinal els granes no van començar gens bé. S’enfrontaven a un vell conegut, el CB Tarragona i en els dos primers quarts els tarragonins van estar molt millor fins arribar als 16 punts d’avantatge. Però a la represa es va veure un altre equip. Un equip molt valent tant en atac com en defensa. Un equip que mica a mica anava retallant distàncies imposant el seu estil. Va ser al final de l'últim quart quan es va aconseguir donar la volta al marcador. Gran victòria 63-57, remuntant i accedint a la gran final.

A la final tot va ser més difícil. Els nervis en un partit d’aquestes característiques no deixava jugar als dos equips i van ser els barcelonins del Claret els que van portar la iniciativa quasi bé sempre.
Però els nostres anaven ajustant la defensa mica en mica i entrant dins el partit. Al tercer període els granes van començar a portar la iniciativa en marcador però mai van acabar de agafar una distància suficient. I així es va arribar a un final d'infart i a una victoria per només un punt! 49-48 a favor dels grana i gran crit de Campions de Catalunya de Cadet Masculí de 1er any!

 

RESULTAT: 52-41

 

Moltes felicitats nois, premi molt merescut.