El Sant Nicolau Sabadell va disputar dissabte passat el primer partit oficial de la temporada en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA que l’enfronta al potent Recanvis Gaudí CB Mollet en una eliminatòria d’anada i tornada. Els del Vallès Oriental, que compten amb tres ex-jugadors grana a la seva plantilla i amb el també ex-santnicolau Àlex Terés a la banqueta, van fer valer la seva superioritat i progressivament van escapar-se al marcador.

Si bé a l’inici del partit els locals va arribar a tenir una renta de 7 punts, els recursos del joc interior visitant, amb Coego i Espuña imposant-se a la pintura, feia arribar al descans als visitants amb 15 punts de diferencia a la mitja part.

La segona part va tenir un parell de moments de bones ratxes pels de Sabadell, de la mà d'un inspirat Edu Garcia i del base Nil Angelats, que després d’una temporada a Alemanya ha tornat al que va ser el seu club durant quatre temporades. No obstant, els locals sempre van anar a remolc i el fet de no dominar el rebot, concedint segones i terceres opcions al conjunt de Mollet, van fer impossible creure realment en guanyar el partit.

Dissabte vinent l’equip afronta la tornada a Mollet. Tocarà intentar la remuntada si es vol accedir a la següent fase de la Lliga Catalana, una fita que el Sant Nicolau Sabadell no ha aconseguit mai en les set temporades anteriors.

 

RESULTAT: 58-77

 

 

Fotografia: Radio Sabadell