Primer partit de les grana fora de casa, visitant la pista del CB Ripollet. Començaven el partit a un bon ritme ofensiu, tot i no ser prou contundents en defensa, cosa que col·locava el primer parcial al marcador 20-22. Una ràpida millora en la defensa del segon parcial els hi va permetre arribar al descans amb el partit ajustat però un lleuger avantatge favorable de 3 punts, que els hi donava aire. 

Un dels punts a millorar amb urgència era el control del rebot defensiu. Durant tota la primera meitat, les 2es i 3es opcions de les locals castigaven a les grana i mantenien al Ripollet dins del matx. 

Un bon parcial al tercer període, 12-18, els donava un avantatge de 6 punts que ja no deixarien escapar i sobretot la sensació que començaven a dominar el partit. Durant l'inici del darrer temps, les grana, amb un joc ràpid i descarat, trencaven del tot el partit, sumat a la millora defensiva (i del control del rebot) que els permetia agafar distància al marcador i assegurar-se la primera victòria a la categoria. La propera setmana, reben a casa al CB Nou Esplugues. Seguim! 

 

RESULTAT: 52-65