Després del desplaçament a Ripollet amb victòria a la primera jornada les grana tenien ganes de fer un bon debut a casa seguint amb la mateixa línia de la setmana passada.  L'inici del partit ha estat marcat per una molt bona defensa de les nostres i trobant bones situacions en atac, però una falta de consistència en el tancament del rebot i un excés d'errades fàcils ofensives han impedit marxar en el marcador a les grana, que han arribat a l'equador del partit amb només 3 punts d'avantatge.

Un 5è període amb un parcial de 23-2 ha permès que les locals obrissin una escletxa que ja seria definitiva. A la segona part les grana han ofert la millor versió en ambdues parts del camp deixant en pocs punts a les rivals i generant bones situacions, sobretot sent verticals cap a la cistella i compartint la pilota amb les companyes.  

Cal destacar la gran aportació defensiva de tot l'equip que s'ha mostrat molt sòlid en gairebé tots els trams del partit. 

Així doncs, bones sensacions en el primer partit com a locals que s'han vist reflectides en el resultat. El marcador final ha estat de 89-47 a favor del Mini Grana Femení. 

 

RESULTAT: 89-47