Segon desplaçament del Sant Nicolau Sabadell a la Lliga EBA, en aquesta ocasió a Salt. Després d'una molt bona setmana d'entrenaments i en progressió positiva, afrontàvem el difícil examen de la visita a la pista gironina. El partit va començar amb l'equip sabadellenc molt concentrat en les tasques defensives i traient profit de les debilitats del rival. Com a conseqüència un 9-22 que indicava el camí cap a la victòria.

Al segon quart el Multiópticas CB Salt va pujar el seu nivell defensiu amb ajudes intenses i control del rebot defensiu. D'aquesta manera s'arribava al descans amb 27-34, el que suposava un gir en la dinàmica del matx amb un parcial de 18-12.

Al tercer quart el Sabadell Sant Nicolau entrava en un perillós intercanvi de cistelles, fins que en tres accions encertades dels jugadors exteriors locals el marcador s'igualava 40-42. Llavors l'equip grana va fer un nou esforç defensiu i va tornar a portar la iniciativa en el joc.  A la quarta part el Salt va plantejar defenses alternes zonals i pressionants per intentar canviar la tendència del partit. Van ser els millors minuts de l'equip vallesà que superava aquestes defenses i oferia un joc ràpid i contundent.

Es va entrar als darrers minuts amb una renda de més de 10 punts i novament als encerts locals li seguien jugades de mèrit del conjunt LAU. El resultat final de 57-71 dona la primera victòria al Sant Nicolau Sabadell a la Lliga EBA aquesta temporada on s'han mantingut les bones sensacions dels dos primers partits de la temporada.

L'equip va voler dedicar aquesta victòria a l'entrenador ajudant Xavi Trench, de baixa mèdica aquestes darreres setmanes,  per tal que li animi en la seva recuperació.

El següent cap de setmana partit molt especial a la nostra pista contra Martorell, actual líder invicte de la competició amb 3-0.

RESULTAT: 57-71