Última jornada de la primera fase amb victòria del Cadet 1 Masculí Un partit en que no hi havia res en joc en quant a classificació però molt important per als nostres nois per no perdre el  ritme de competició. Es corria el risc de caure en la relaxació però els locals han posat de la seva part perquè això no fos així amb una defensa molt intensa des de bon començament.

Els grana han anat fent el seu joc i ajustant la defensa a mida que passaven els minuts. El segon període ha sigut el millor dels nostres. La defensa ha permès bloquejar l’atac local i l’encert des de la línia de 6.75 ha fet la resta per a un parcial de 7-25. A la sortida del descans els locals ha pujat el seu nivell d’intensitat i han retallat fins a 10 punts però els santnicolauencs han tingut el cap fred i han aconseguit que en els últims dos minuts no hagin succeït ensurts.

Al final de la fase prèvia tercer lloc, amb un balanç de 10 victòries i 4 derrotes, a només un partit del líder i amb la millor defensa del grup. I el que és el més important havent-se guanyat el dret a somiar amb la preferent “A” això si amb una eliminatòria a partit únic el proper dimecres 21 amb els nois del CB Tarragona com a rivals. Som-hi! Que de ben segur que es pot!

RESULTAT: 56-73