El Sènior B Femení Lékué suma la seva 9a victòria a Segona Catalana davant el Bàsquet Molins B, un rival de mitja taula que va complicar els últims minuts de partit, malgrat les grana varen dominar de principi a fi. Inici de partit ajustat diumenge tarda a Sant Nicolau, on les locals no van començar molt encertades, amb algunes imprecisions i errades no habituals.

De totes maneres de seguida es varen refer i ja van tancar el primer parcial 11-9 i amb un mínim avantatge que ja no varen deixar escapar en tot el matx. El segon i tercer període varen ser molt similars, inclús mateix parcial de 18-10 en ambdós temps per les locals. Les noies de Sant Nicolau, sòlides, transmetien seguretat i anaven obrint distàncies minut a minut a base de velocitat i recuperacions de pilota.

En el darrer període, i tot i un avantatge de 20 punts per les de Sabadell, les visitants varen generar uns minuts de desconcert a les grana, aproximant-se fins a 8 punts al marcador. Ara bé, el jove equip de Sant Nicolau, que està fent un inici de temporada molt bo, va deixar clar que no deixaria perdre la oportunitat i va acabar guanyant 55-45 i així suma la novena victòria de l'any. A falta de 3 jornades per acabar la primera volta, es mantenen al capdamunt de la classificació, tot i que queda molta temporada per davant en una lliga molt igualada. Seguim!

RESULTAT: 55-45