Primer partit oficial de l'any 2017 de l'equip sabadellenc en el que era un difícil desplaçament per l'equip EBA del Sant Nicolau Sabadell, ja que visitava la pista del Aracena AEC Collblanc, que presentava alguna baixa. El partit va començar amb una forta defensa dels dos conjunts. El Collblanc va començar amb els dos bases locals portant el ritme lent de joc que els interessava. A l'equip grana va destacar en Marc Sobrepera que va ser el que es mostrava més entonat en aquest primer quart.

Es va arribar a la finalització dels primers 10 minuts amb un 15-14 favorable als de l’Hospitalet.

Al segon quart el conjunt sabadellenc va baixar el seu nivell defensiu exterior i va permetre al local Jacas a fer un període de molta qualitat. D'aquesta manera va marxar al marcador l'equip local amb un parcial de 22-13.

A la represa el Sant Nicolau Sabadell va fer una gran feina defensiva. Amb una molt bona pressió sobre la pilota i defenses alternes s'aconseguia controlar el joc local. El parcial de 10 a 13 al tercer quart permetia entrar a la recta final del partit amb possibilitats importants.

Amb 47-40 s'iniciava l'últim període. El marcador es va anar ajustant fins els 2 minuts per la conclusió. Llavors el jugador local Guzman (ex jugador ACB) va prendre la responsabilitat i amb 5 accions d'atac consecutives va donar la victòria al conjunt del Collblanc.

El Sènior A del CESN va oferir una molt bona imatge de lluita i sacrifici col·lectiu però novament perd en un final ajustat.

L’equip grana espera poder revertir la dinàmica en el proper partit el dia 22 de gener al pavelló del carrer Jardí, amb la visita del Flanigan Calvià , equip balear tercer classificat de lliga.

RESULTAT: 66-58