Inici amb victòria a la màxima categoria infantil A1 per les noies de l'infantil femení Mas Carol, que malgrat disputar un partit irregular, amb moments brillants i altres caòtics, varen acabar sumant la primera victòria de l'any.

Inici de partit dominat per les visitants, que amb una pressió tota pista varen dificultar molt la sortida de pilota grana durant els primers minuts així com les situacions ofensives amb múltiples talls, agafaven a contrapeu les grana que no mostraven la seva millor versió defensiva.

Una vegada més però, les noies de Sant Nicolau varen remuntar el partit i es varen posar per davant al inici de 3r quart i ja no ho van deixar escapar en tot el matx. Malgrat hi havia moments que dominaven totalment, amb 10-12 punts d'avantatge, altres es deixaven empatar de nou i tornaven a aparèixer els errors i els dubtes. Tot i així, la solidesa grana va fer que la victòria es quedés a Sant Nicolau per 62-51.

La propera setmana visiten la pista del TGN bàsquet. Seguim!

RESULTAT: 62-51