El primer partit després de l'aturada nadalenca no va deixar bones sensacions al Sènior B Masculí en la represa de la competició. Els nostres visitaven la pista de l’Aula, en un partit on tot i la bona sortida dels grana, que van dominar el primer quart 7 a 16.

Els nostres, però, no van poder mantenir el nivell de joc i es van anar desinflant poc a poc, 28 a 26 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, es va entrar en un intercanvi de cistelles que mantenia el marcador igualat però en el tram final del període les excessives errades visitants va permetre als barcelonins obrir forat en el marcador 51 a 37.

En els últims deu minuts, els grana van intentar per tots els mitjans entrar de nou en el partit però el poc encert de cara a cistella no els va permetre arribar amb opcions als darrers instants, deixant el marcador amb el definitiu 69 a 60.

RESULTAT: 69-60