Derrota de les nostres per un ajustat 42-46 davant un lluitador Paidos-Sallent Verd que va posar una marxa més que les grana, en el tram inicial i final del partit. 

El matx començava amb poc encert per ambdues parts i moltes imprecisions però a mesura que avançava el partit les del Bages s'anaven endollant a base de molta lluita, cosa que les permetia aconseguir cistelles fàcils i dominar el rebot en les dues parts del camp. Les locals van arribar a tenir fins a 15 punts de desavantatge.

Un cop acabada la primera part, les nostres van sortir amb una idea diferent i van aconseguir millors opcions que van permetre veure cistella amb més facilitat i amb un increment de defensa van reduir l'anotació rival. Després de l'esforç i arribar a situar-se a un punt abans d'iniciar l'últim període, les visitants van mostrar millor cara i millor saber estar i van segellar la victòria.

Llàstima de l'inici de les nostres i de la derrota final però toca refer-se i seguir treballant, ja que serà una lliga molt complicada. 

 

RESULTAT: 42-46