Emocionant victòria de l'Infantil 1 Femení Mas Carol a domicili, davant el TGN Bàsquet Femení per tant sols un punt de diferència, gràcies a una cistella a falta de 3 segons.

Les grana doncs, acumulen 2 victòries en 2 partits en el debut a la màxima categoria Infantil A1. Bon inici de partit on les grana dominaven en tots els aspectes del joc, malgrat no acabaven de sentir-se del tot còmodes. Els minuts van passar i el joc es va anar complicant. Duresa defensiva per part dels dos equips al primer tram de camp, sumat a una defensa molt tancada local que complicava molt els atacs grana, baixant així el seu nivell d'encert. Poc a poc les locals varen anar capgirant al marcador, tot i que al descans, les grana encara estaven un punt per sobre.

La represa va ser dura, el Tarragona es va posar 7 punts per davant a finals del 5è període, distància que va mantenir fins a l'inici del darrer quart. Unes jugadores grana entregades, que van creure en tot moment en les possibilitats de poder capgirar el partit malgrat lo difícil que s'estava posant, va permetre que als darrers dos minuts, gràcies a un triple (el primer grana en tot el matx) i una cistella clau, aconseguissin empatar el partit. A falta de 14 segons, una falta de les de Sabadell donava 2 tirs lliures a les locals, que fallaven el primer i anotaven el segon. Així doncs, atac per les noies de Sabadell i 14 segons per davant per optar a guanyar el partit. Un gran treball d'equip va fer que s'aconseguís anotar una cistella. Restaven doncs 3 segons i les grana guanyaven d'1. Varen defensar d'allò més bé la última possessió i així sumaven, 48-49 la segona victòria de l'any, gràcies a la perseverança de tot el matx. Seguim!

RESULTAT: 48-49