Segona derrota consecutiva per al Sènior A Femení EBYP del Club Esportiu Sant Nicolau . Amb un inici similar a l'últim partit, pocs punts i poc encert. Lluïsos de Gràcia jugava les seves cartes, amb gran encert exterior i corrent amb facilitat. En el segon quart les de Sabadell entraven en partit, començant a tenir la seva millor cara ofensiva i defensiva. Al descans 25-22.

JEl tercer quart semblava que es trencaria el partit amb una màxima de 8 punts per les locals, però Lluïsos es mantenia en partit gràcies als tirs lliures i l'excés de faltes locals.

Ja en l'últim quart, els 15 tirs lliures llançats per les visitants, feien que el marcador es col·loqués 46-46 a falta de 3 segons i pilota en possessió de Lluïsos. Finalment, en la darrera jugada del partit, les visitants anotaven una cistella de gran dificultat des dels 6 metres que donava la victòria per Lluïsos i la segona derrota consecutiva per al Sant Nicolau, malgrat haver anat sempre per davant al marcador.

Amb aquesta derrota l’equip que veu perillar la segona posició en la classificació, a causa que comença la costa amunt amb els rivals que vénen.

Setmana de reflexió per trobar de nou el camí de la victòria.

RESULTAT: 46-48