Partit molt emocionant el que va disputar el nostre Sènior B Masculí contra el Lima Horta, en un matx que es va resoldre en els instants finals de la prorroga.

El joc va començar molt favorable pels interessos dels nostres amb un parcial inicial de 11 a 0 en els primers minuts, que els va permetre portar l'iniciativa 25 a 11 al primer quart.

En els següents deu minuts les forces es van igualar, però la renda favorable que els locals havien obtingut, els va permetre arribar a la mitja part per davant en el marcador 43 a 38.

Després del pas pels vestidors, els visitants van igualar el partit, arribant-se a posar per davant, però la reacció dels nostres va igualar de nou el marcador amb empat a 65 a falta de deu minuts per disputar.

En l'últim període, els visitants van obrir forat en el marcador, però els grana van posar-se dos punts per davant dins de l'últim minut. El barcelonins van empatar a 85 a falta de vuit dècimes. Els nostres no van poder anotar i el partit va anar a la pròrroga.

En el temps extra, el joc va seguir molt igualat, però els visitats van estar mes encertats en els instants finals, tancant el partit amb el 88 a 93 final.

Gran imatge col·lectiva la que van demostrar els jugadors del Sènior B, tot i les baixes que presentava l'equip. Hem de seguir treballant en aquesta línia.

 

RESULTAT: 88-93