Ajustada derrota del Júnior 3 Masculí Heimdall com a visitant davant el QBasket Sant Cugat 99. Sent conscients de la dificultat del matx els col·legials van sortir concentrats i amb la idea d’oferir un joc vertical i dinàmic.

Domini dels visitants durant els primers 10 minuts, on només la nombrosa quantitat de cistelles fàcils errades i l’efectivitat del tir visitant feia que s’arribés amb una mínima diferència al marcador (12-14). Canvi de rols al segon període, on els locals si van aprofitar les concessions fetes pels grana i que van suposar la primera escletxa al marcador (22-15). Després d’un temps mort, es va ajustar el marcador gràcies a l’encert des del perímetre (fins a 4 triples) però una vegada més la relaxació defensiva dels visitants feia que marxessin per darrere a l’electrònic (38-33).

Tímida reacció dels sabadellencs després del descans, però insuficient per donar la volta al marcador. Intercanvi de cops en el tercer quart on s’ajustava el marcador però tot quedava per decidir a l’últim període. Continuava l’equilibri de forces entre ambdós conjunts, tot i que els grana enllaçaven bones accions ofensives i defensives les segones oportunitats i pilotes dividides feien que s’arribés al final del partit 3 punts per sota (58-55). La precipitació per intentar igualar el resultat sumat a l’encert des de la línia de 4,60m per part dels santcugatencs va decantar la victòria pel bàndol local.

L’equip finalitza la primera volta amb un balanç de 7-7 i amb la sensació d’haver competit a tots els partits, malgrat no obtenir la recompensa del triomf. No hi ha temps de relaxació, però, ja que aquest cap de setmana enfront el CB Parets tindran una oportunitat de seguir creixent.

 

RESULTAT: 67-60