Un altre partit històric per al nostre club per la segona victòria del nostres cadets a preferent “A” i sobre un rival que aspira a jugar la final a quatre d’enguany, el Catalana Occident Manresa.

Un partit que es presentava molt complicat degut a les nombroses baixes dels nostres i per l’entitat del rival. Un matx que ha sigut, això si, molt complicat, però també molt emocionant i intens amb moltes alternatives en el marcador. Els grana han competit i molt davant un rival que era una constant amenaça des de els 6,75.

Però la defensa local ha estat molt bé no deixant estar còmode en cap moment als visitants. Al final del partit un rebot ofensiu dels manresans ha portat el matx a la pròrroga. En aquesta els nostres ha jugat la seves cartes i han aconseguit una renda de 10 punts importants per les diferències de punts en cas d’empats al final de la lliga. La concentració defensiva, la pausa en l’atac en el temps extra i, aquest cop si, l’encert en els tirs lliures han donat una merescuda victòria.

Però això no s’atura i el proper cap de setmana els espera L’Hospitalet un ferm candidat a jugar el campionat d’Espanya, però de ben segur que els grana posaran molt per guanyar el partit. Ànims i la setmana que ve més i millor!

 

RESULTAT: 71-61